Vin banii la băieți! Fotbaliștii lui Olariu iau primele după cele trei victorii consecutive

04 Oct. 2011, 15:42 Seria 2
Vin banii la băieți!** Fotbaliștii lui Olariu iau primele după cele trei victorii consecutive

Fotbaliștii Mureșului Deva își vor primi primele de joc pentru cele trei victorii consecutive în campionat și succesul din prima etapă cu Luceafărul Oradea.
Clubul Sportiv Mureșul Deva a primit 50.000 de lei din partea Consiliului Local Deva, consilierii deveni aprobând această sumă în ședința de urgență de luni. Potrivit proiectului de hotărâre, banii urmează a fi împărțiți atât echipei de seniori, cât și Centrului de Copii și Juniori ai Mureșului Deva.

„Să vină banii la băieți!” strigau sâmbătă în vestiar jucătorii lui Constantin Olariu la finele meciului câștigat, scor 2-1, în fața lui CSM Râmnicu Vâlcea. Se pare că refrenul fotbaliștilor a ajuns în cele din urmă la urechile conducătorilor, dar și la cele ale aleșilor locali care au premiat, ieri, evoluțiile bune ale „alb-roșilor” din ultimele trei jocuri.

Astfel, consilierii locali deveni au fost de acord ca 50.000 de lei din direcționat din bugetul local să fie direcționat către Mureșul Deva. Această sumă urmează să fie împărțită între echipa de seniori și cele cinci grupe de juniori coordonate de Dan Ardelean. Peste 14.000 de lei vor ajunge la echipa mare, iar restul la echipele de juniori republicani A și B, precum și la cele de juniori C, D și E.

Mureșul Deva se clasează pe locul 4 în Seria a II-a cu 12 puncte. „Alb-roșii” au început campionatul cu o victorie în deplasare, scor 1-0, pe terenul nou promovatei Luceafărul Oradea și au bifat încă trei succese consecutive între etapele a VI-a și a VIII-a: 3-2 cu Juventus București, 1-0 cu Arieșul Turda și 2-1 cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Articol și foto Sami Tamaș

04 Oct. 2011, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă