Vigariu stă din nou: are întindere!

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 15:57 Seria 2
Vigariu stă din nou:** are întindere!

Jucătorul de bandă dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Alin Vigariu, lipsește de la pregătirile echipei sale, din cauza unei întinderi musculare suferite în meciul trecut. Mijlocașul va rata partida din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Suspendat în meciul cu Corona Brașov, fotbalistul de bandă dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Alin Vigariu, ratează o nouă partidă.
Mijlocașul a solicitat schimbarea la jumătatea primei reprize a meciului cu Luceafărul Oradea, din cauza unei întinderi musculare, și va absenta în duelul din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Am suferit o întindere, am cinci zile de repaus, urmez un tratament, rămâne să vedem ce va spune medicul. În sport se întâmplă și astfel de momente, nu este nimic grav”, a declarat jucătorul grupării FC Olt Slatina, Alin Vigariu.

„Nu mă așteptam să ajungem pe ultimul loc”

Jucătorul de bandă al grupării FC Olt Slatina, Alin Vigariu, spune că locul ocupat este surprinzător pentru el. Mijlocașul este încrezător, spunând că pot fi obținute puncte în fața oricărei formații.

„Sincer, nu mă așteptam să ajungem pe ultimul loc, era departe de mine gândul acesta. Noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem. Sperăm ca în astea trei meciuri să obținem puncte, nu sunt echipe puternice să spunem că suntem victimă sigură, seria este echilibrată, nu ne-a dominat nicio echipă, poate în unele meciuri ne-a lipsit și șansa. Nu știu dacă se pune problema că vom lupta pentru evitarea retrogradării, suntem acolo, trebuie să ieșim din acea zonă, clasamentul este destul de strâns, mai sunt trei etape, vom vedea ce va fi”, a mai spus Alin Vigariu.

Polgar a intrat în programul echipei

În ceea ce-l privește pe Norbert Polgar, acesta a intrat în programul de pregătire al echipei. Dacă săptămâna trecută s-a antrenat separat, mijlocașul s-a pregătit, începând de luni, alături de ceilalți componenți. Mijlocașul a suferit o ruptură fibrilară în urmă cu o lună, însă recuperarea a decurs bine, fiind apt de joc.

„Fizic sunt apt pentru meciul de la Vâlcea, acum este decizia antrenorului dacă voi juca sau nu”, a spus mijlocașul grupării FC Olt Slatina.

În meciul de la CSM Râmnicu Vâlcea va reveni atacantul Cătălin Crăciun, suspendat în ultimele două etape. De asemenea, Velcovici s-ar putea regăsi în formula pentru confruntarea din Zăvoi, etapa trecută fiind în lot, însă fără a fi trimis pe teren de tehnicianul Corneliu Papură.

FC Olt Slatina nu a cunoscut victoria cu Corneliu Papură pe banca tehnică, iar echipa locală este „lanterna roșie” a seriei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 15:57 Seria 2
Pe aceeași temă