FC Olt părăsește Cupa după ce a mers cu juniorii în Teleorman. Unirea Brânceni visează acum să joace cu Rapid

Marius ANGHEL 26 Aug. 2015, 15:08 Stiri

FC Olt Slatina este una dintre deziluziile turului 4 al Cupei României. Echipa olteană și-a desconsiderat adversarul din această fază, tratând meciul cu Unirea Brânceni, grupare din Liga a IV-a Teleorman, cu juniorii. Slătinenii n-au avut prea multe de spus în acest joc și au fost eliminați după ce au pierdut cu 0-2.

FC Olt a făcut deplasarea la meciul din Teleorman cu juniorii și o parte dintre rezervele pe care le vor avea în noul campionat al Ligii 3, iar pe bancă a stat Ionuț Tache și „secundul” Mircea Voicu. Nici măcar conducerea primei echipe nu a fost la Brânceni. În schimb, fotbaliștii de bază ai Slatinei au efectuat în ziua jocului un antrenament sub comanda lui Dan Oprescu și așteaptă debutul în Liga 3.

Gazdele au condus cu 1-0 la pauză după golul lui Nelu Bucă din minutul 27, iar în actul secund au majorat avantajul prin Ionuț Marin, încă din minutul 55. Au bifat astfel o calificare nesperată, iar în turul următor vor să joace cu FC Rapid.

„Juniorii au avut posibilitatea să susțină un meci de Cupă, meci în care există ambiție, o anumită încărcătură, însă lipsa experienței s-a văzut”, a spus după meci Mircea Voicu, antrenorul echipei FC Olt.

„Dacă am ajuns până aici, ne dorim să jucăm cu un nume mare din România, iar cu Rapid ar fi posibil. Ar mai fi și variantele Berceni, Balotești și Clinceni, însă cu ultima nu prea aș vrea să jucăm”, a spus la rândul său Valentin Comănescu, antrenorul Unirii.

Unirea Brânceni: Alecu – Dana, Grosu, Zamfir, Popa, S. Bucă, Mitran, Clement, I. Marin, Desculțu, N. Bucă. Au mai intrat: Olteanu, A. Roman, Cr. Păun și Lucan.

FC Olt Slatina: Perșinaru – Anghelina, Ciurea, Giurcă, Croitorescu, Bălșanu, C. Marin, Fl. Marin, Ionescu, Mihaiu, Bărăscu. Au mai intrat: Crețu și Tudoroiu.

Marius ANGHEL 26 Aug. 2015, 15:08 Stiri
Pe aceeași temă