VIDEO | Șoimii Pâncota și-a prezentat lotul pentru Liga 2

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 15:00 Seria 2
VIDEO | Șoimii Pâncota** și-a prezentat lotul pentru Liga 2

Vineri seară, în Podgorie, Șoimii Pâncota și-a prezentat lotul pentru Liga a 2-a cu ocazia unui amical împotriva foștilor rivali din eșalonul trei, Național Sebiș. Jocul s-a terminat așa cum a început, 0-0.

Gazdele au început tare și Șoltesz a scos de sub transversală lovitura liberă executată de Dubeștean de la 19 metri. În minutele 15 și 18, Staicu, respectiv Polgar au tras bine de la semi-distanță, dar șuturile lor au ocolit de puțin buturile porții adverse. În replică, Lazea și Roman au tras și ei la poartă, dar au greșit la rândul lor ținta.

În minutul 33, Maghici și-a făcut o minge la 20 de metri, a tras puternic, dar Șoltesz a respins. La faza imediat următoare, Roman a șutat și el cu sete, dar Irimia a respins din vinclu cu un reflex excelent. Apoi, Tătar a furat o minge pe dreapta, a centrat bine în fața porții, de unde Rusu l-a anticipat pe Țîrlea.

Repriza a doua a debutat în aceeași notă de echilibru, doar Tătar a salvat o minge grea la o fază fixă a gazdelor. În minutul 65, Maghici a centrat excelent de pe stânga, Dubeștean a pus latul, dar mingea s-a dus peste poartă. Acestea au fost cele mai mari șanse în mitanul secund, în rest schimbările de jucători au curs și de o parte și de cealaltă.

VEZI o GALERI FOTO de la meciul amical

Pâncota: Irimia – Rusu, Suciu, Crușoveanu, Siminic – Pantea, Polgar, Dubeștean, Maghici – Staicu, Mihai. Au mai jucat: Lung, Huțanu, Sălăjan, Issa, Mitu, Ugocean, Vițu.

Sebiș: Șoltesz – Tătar, Bier, Mardare, Pop – Apostol, Lazea – Țîrlea, Roman, Bozian, Sulea. Au mai jucat: Miron – Tothăzan, Neacșu, Raț, Pintea.

VEZI o GALERIE FOTO de la festivitatea de premiere

Festivitate de premiere la Pâncota:

Cuedan nu se teme de provocarea Ligii a doua:

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă