VIDEO | Dragoș Firțulescu, vedetă în reclama Revistei 24 Plus. „Barza m-a adus cu mingea și plasma pe drum”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 17:35 Seria 2

Mijlocașul de bandă de la CSM Râmnicu Vâlcea, Dragoș Firțulescu, este protagonistul reclamei pentru Revista 24 Plus, care rulează în cinematografele din Mall-urile din Râmnicu Vâlcea și Pitești.

La împlinirea a trei ani de activitate, revista de publicitate „24 Plus” a realizat un spot video, unde fotbalistul Dragoș Firțulescu este în prim-plan și este difuzată de câteva zile în Mall-urile Pitești și Vâlcea.

Mijlocașul Vâlcii se simte în largul său și în fața camerelor de filmat, ca și pe terenul de fotbal, astfel că, după ce va agăța ghetele în cui, nu exclude o carieră și în cinema. „Mă simt bine în fața camerelor de filmat și îmi place mult!!! Dacă o să fie promițător, o sa mă apuc și de actorie! Până atunci, să fim sănătoși și o să vină toate, sper să fim pe primul loc cu CSM” spune Firți.

Olteanul născut în Băilești spune că are talent nativ și pentru actorie, ca și pentru fotbal. „Mă bucur că sunt abordat pentru a face reclamă la anumite firme, asta spune mult despre caracterul meu, care de multe ori este criticat, fără a fi cunoscut! Mă simt bine atunci când sunt filmat și atunci când sunt pe sticlă. Mama are meritul ei, că m-a născut cu asemenea talent, o iubesc și îi sunt dator pe viață! Tata are și el are o contribuție, dar mai mult barza, ca m-a adus cu mingea și cu plasma pe drum”, glumește mijlocașul formației CSM Râmnicu Vâlcea.

Începând de anul trecut, fotbalistul este și imaginea firmei de mobilă Lem’s, condusă de către unul dintre prietenii săi apropiați.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto și video: Revista 24 Plus
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 17:35 Seria 2
Pe aceeași temă