Victorie sub ochii lui Vizer!

14 Jun. 2009, 12:15 Seria 2
Victorie sub ochii lui Vizer!

Liberty a început mai bine, iar șutul expediat de Chiș, de la opt metri, în cros, în vole, a trecut puțin pe lângă vinclu.
La mijlocul primei reprize, Cigan a trimis cu capul, în 6 metri, peste poartă. Prima fază șah-mat a fost consemnată în minutul 59, când Cigan a pasat perfect în fața porții pentru Bolcsfoldi, iar acesta a marcat, din trei metri, cu latul.
Apoi Rus a executat un corner, Hadji a prelungit pentru Cigan, care a marcat pe lângă portarul Ilie Anton. Oaspeții au profitat de o gafă rar întâlnită în centrul defensivei gazdelor, făcută de Deaconescu, și Antohi a șutat sec, de pe linia careului mare, în colțul din stânga lui N’Doye, stabilind scorul final.
Liberty a câștigat cu 2-1, sub privirile patronului Marius Vizer, care a venit la Salonta și pentru a asista la premierea echipei de juniori 1994-95, care a încheiat seria cu 29 de victorii și o remiză, din 30 de jocuri.
 

 
Stadion: Liberty; Timp: foarte bun; Teren bun; Spectatori: 300

 

Au marcat: Bolcsfoldi ’59, Cigan 76/Antohi 82

 

CF Liberty: N’Doye – Străuț, Salamon, Deaconescu, Popovici (81 Lupu) – Chiș, Coroian, L. Rus (cpt), Petrescu (46 Ianciuk)- Bolcsfoldi (74 El Hadji), Cigan. Antrenor: Gheorghe Ghiț

 

Jiul Petroșani: Anton – Drăghici, Ilin, Bastardu (71 Cruceru), Vădrariu – Răduțoiu, M. Gheorghe, Mircea Ilie, Popa – Afrem (73 Oneț), Antohi. Antrenor: Daniel Timofte

 

Arbitri: Ludovic Ujhely (Lugoj) – Dan Gabriel, Cristian Drăguț (ambii din Timișoara). Observator: Flavius Domide (Arad)
 

 

sursă: bihoreanul.ro

14 Jun. 2009, 12:15 Seria 2
Pe aceeași temă