Victorie pierdută în ultimele minute

02 May. 2009, 16:04 Seria 2

FC Arieșul nu a reușit să se impună‚ pe teren propriu‚ în fața celor de la Mureșul Deva‚obținând doar un punct din această confruntare. Singurul gol al turdenilor a fost înscris de Florin Dâmbean‚ din penalty‚ în minutul 13. Devenii au reușit să egaleze în minutul 89‚ când după o centrare a lui Vajda‚ Gligoruță a înscris la colțul scurt.


˝A fost un meci anost. Pe noi nu știu cât ne avantajează acest rezultat. E un singur punct. Mai mult îi încurcă pe cei de la  Turda. Dar ei au meci cu cei de la  Câmpia Turzii‚ meciuri mai ușoare. Am avut șansă și am egalat la finalul partidei. Au fost moi‚ apatici jucătorii mei.A fost un joc închis iar noi nu jucăm așa.Turda nu a avut puterea să ne dea gol și asta i-a costat.Am avut multă șansă și am egalat ˝a declarat Gică Barbu

 

˝A fost un meci pe care ne-am impus să-l câștigăm, dar din păcate nu am reușit. Am ratat ocazii în primele 5 minute ale reprizei secunde.Am dominat jocul 60-70%, iar la singurul șut oaspeții ne-au egalat.A fost un moment de neatenție la finalul meciului. Îmi pare rău de cele 2 puncte pierdute azi‚ care vor conta în economia clasamentului.Vom fi preocupați de următoarele etape și sperăm să ne menținem în divizia B‚ obiectivul fiind locurile 10-12˝. a declarat președintele echipei Arieșul Turda‚ Virgil Blasiu.

 

articol scris de Mărginean DENISA

02 May. 2009, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă