Victorie în primul amical

29 Jan. 2009, 09:00 Seria 2
Victorie în primul amical

Pepenar, Dâlbea și Popovic au adus primul succes al formația lui Aurel Șunda în anul 2009.

La Ocna Mureș s-au întâlnit ieri echipa locală din Liga a IV-a și FC Unirea, la meci asistând aproximativ 100 de spectatori. Formația lui Șunda s-a impus cu scorul de 3-1 (2-0), goluri marcate de Rațiu (60, penalty), respectiv Pepenar (3), Dâlbea (17) și Popovic (67). În primul mitan "alb-negrii" au lovit bara în două rânduri prin Tibi Moldovan (37) și Mircea Rus (38).

 

Antrenorul Aurel Șunda a ținut să afirme că mai este de muncit mult la Unirea în această iarnă. "Se poate trage concluzia că avem neaparată nevoie să ne completăm lotul, în scurt timp, pentru că numeric nu stăm deloc bine. De randamentul a 15 jucători sunt mulțumit, restul fotbaliștilor din efectiv mai având de muncit pentru a se impune și a putea conta cu adevărat pe serviciile lor", a spus tehnicianul echipei din Cetatea Marii Uniri. Fundașul Bogdan Bucurică a absentat din pricina unei probleme medicale.

 

FC Unirea: G. Rotaru – M. Rus, Poverlovici, Marincean, C. Cristea – Foro, Dâlbea, Selagea, Pepenar – T. Moldovan, Sg. Costea. Au mai jucat: Lasc, Curileac, Djordjevici, I. Grozav, Bumbac, Camara, Vădana, B. Verdeș, Popovic, Gh. Grozav, Giurgiu, F. Himcinschi, Gavrilă și Schuller. Vineri, 30 ianuarie, FC Unirea va disputa o altă partidă amicală, cu CSM Sebeș.


5
puncte are avans Unirea la finalul turului față de ocupanta poziției a treia, FCM Târgu Mureș

 

articol scris de Dan Udrea

 

29 Jan. 2009, 09:00 Seria 2
Pe aceeași temă