Victorie fără vlagă

Ștefan Dobre 02 May. 2009, 14:20 Seria 2
Victorie fără vlagă

Interul se menține în lupta pentru promovarea în Liga 1 după ce astăzi a câștigat cu 3-1 la Mioveni, în fața Daciei. Scorul final nu este însă conform cu realitatea din teren, Dacia conducând în mare parte ostilitățile. În prima repriză gazdele au dominat, dar nu au reușit să marcheze. În repriza a doua, jocul bun al Mioveniului s-a concretizat și pe tabela de marcaj, Claudiu Drăgan deschizând scorul în minutul 58.

 

În minutul 65, atacantul gazdelor, Badea, a scăpat singur cu Pampea, însă portarul lui Internațional a reușit să îl blocheze miraculos. Trei minute mai târziu Frăsineanu a egalat după un un-doi cu Kone. Treptat Dacia a cedat inexplicabil în apărare, iar Dicu a făcut 2-1 pentru oaspeți în minutul 91. Acesta a speculat o nouă greșeală în defensiva Mioveniului și și-a adus echipa în avantaj. În prelungir, Kone a stabilit scorul final după ce a rămas singur cu portarul gazdelor, Ilie.

După meci, antrenorul oaspeților, Ștefan Stoica, a fost fair-play și a declarat:


„Sunt bucuros pentru cele trei puncte, dar sunt îngrijorat de joc. Echipa a fost fără vlagă și nu îmi explic de ce. Sincer, nu îmi place cum au jucat. Dacă continăm așa, nu avem șanse să promovăm. Astăzi am avut noroc, pentru că timp de o oră nu am contat pe teren”

 

Ștefan Dobre 02 May. 2009, 14:20 Seria 2
Pe aceeași temă