Lică merge la FRF să rezolve litigiul cu Internațional Curtea de Argeș

20 Oct. 2011, 14:02 Liga 2
Lică merge la FRF să rezolve litigiul** cu Internațional Curtea de Argeș

Probabil că mulți iubitori ai fotbalului de la malul mării se gândesc că, după seria de rezultate favorabile înregistrate de FC Farul în Seria I a Ligii a II-a, conducătorii clubului constănțean sunt scutiți de probleme. Nu este deloc așa.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat ieri că va pleca, astăzi, la Federația Română de Fotbal, pentru a rezolva litigiul cu Internațional Curtea de Argeș. Acest club datorează Farului o sumă mare de bani, mai exact 200.000 de euro, bani rezultați din vânzarea, în urmă cu doi ani, a doi jucători: Cosmin Băcilă și Claudiu Voiculeț.

„Merg la federație fiindcă cei de la Internațional Curtea de Argeș nu au fost de bună credință să-și achite datoria față de noi. Nicio problemă, avem de partea noastră o decizie definitivă și irevocabilă și nu cerem decât aplicarea regulamentului. Sper într-o rezolvare favorabilă nouă”, a spus Lică.

Supărarea președintele executiv al Farului este cu atât mai mare cu cât cei 200.000 de euro i-ar ajuta pe conducătorii clubului de la malul mării să-i degreveze de alte probleme: „Acești bani ne-ar ajuta și pe noi să ne rezolvăm celelalte probleme…”

În altă ordine de idei, Marcel Lică a mai spus că face eforturi pentru reabilitarea centralei termice și a altor componente ale complexului sportiv: „Încercăm să punem pe picioare proiectul de reabilitare a centralei termice și a altor componente al stadionului. În acest sens, am vorbit și cu un specialist. Vrem să demarăm lucrările pentru infrastructura stadionului. Toate aceste proiecte vor fi susținute cu fonduri europene”.

Invită elevii și copiii la stadion

Marcel Lică a făcut o invitație elevilor și copiilor până în 15 ani, să vină să asiste la partidele de pe teren propriu ale „marinarilor”: „Îi așteptăm în număr cât mai mare la meciuri noastre, mai ales că, pentru ei, intrarea la stadion este gratuită. Sperăm ca la partida cu Delta Tulcea să fie prezenți într-un număr cât mai consistent”.

Sursa: Cuget Liber

20 Oct. 2011, 14:02 Liga 2
Pe aceeași temă