Nedelcu: „M-am transformat în Colombo”

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 11:30 Campionat
Nedelcu:** „M-am transformat în Colombo

Patronul Farului, Giani Nedelcu, continuă să critice tergiversarea litigiului pe care clubul constănțean îl are cu Internațional Curtea de Argeș și Pandurii Tg. Jiu, de pe urma căruia Farul are de primit 200.000 de euro.

„M-am transformat în Colombo pentru acest caz. După ce strâng toate informațiile, voi ieși la atac. Am fost păcăliți și noi, și statul. Federația ne-a amânat doi ani cu decizia. Eu știu de ce tot vrea să ne retragem, ca să închidă litigiul cu Argeșul. A fost stricat și campionatul. Avem întreruperi prea mari. Noi am venit cu ideea ca echipele care stăteau să joace între ele, dar nu s-a vrut”, a arătat Giani Nedelcu.

Șeful Farului a mai spus că problema înlocuirii tehnicianului Ion Răuță nu s-a pus. „Antrenorul nu se schimbă pe parcursul sezonului. Dacă se iau măsuri, se iau în pauza de iarnă sau la finalul campionatului. Acum ne pregătim și vrem ca, peste două săptămâni, când vom juca din nou, să avem rezultate. Eu critic când nu sunt rezultate. Dacă băteam, nu criticam. Nu mai avem niciun litigiu, salariile sunt la zi. Când te bate Brăila, am tot dreptul să fiu supărat, pentru că adversarii erau neplătiți de patru – cinci luni. Dacă nu intră în play-off, sunt mâncați”, a punctat Giani Nedelcu, la emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.
 

 

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 11:30 Campionat
Pe aceeași temă