Drăghici, spre „lanterna roșie” a Ligii 1

14 Jan. 2012, 07:41 Bursa transferurilor
Drăghici,** spre „lanterna roșie

Golgheterul la zi al „Bătrânei Doamne” s-a întors la Cluj, va participa cu Universitatea la cantonamentul din Antalya, între 22 ianuarie și 9 februarie și, chiar, dacă nu va fi reținut de Ionuț Badea în lotul Universității, ar putea juca în primul eșalon până la vară. Octavian Drăghici este dorit de „lanterna roșie” a Ligii 1, Dacia Mioveni, iar UTA nu se va opune acestei mutări cu o condiție.

Fotbalistul sau cine va dori să-și asigure serviciile sale din această primăvară trebuie să-i restituie lui Giovanni Catanzariti câteva mii de euro, pe care președintele „alb-roșiilor” i-a oferit în avans atacantului care ar fi trebuit să-și încheie aventura la Arad de abia la finalul acestui sezon.

Între timp, Roland Nagy își menține poziția față de atacantul e 26 de ani. „Cred că Drăghici e un capitol închis pentru noi și asta mai ales pentru că, nu știu din ce motiv, și-a dorit și el mult să plece de la UTA în această iarnă. Dar, dacă fotbalistul nu-și va putea rezolva situația contractuală, o să-l reprimim la club, doar n-o să-l lăsăm pe drumuri”, a precizat antrenorul „textiliștilor”.

Tavi Drăghici a petrecut doar o zi în Calea Aurel Vlaicu în acest an, după reunirea lotului el plecând la Cluj fără să se uite în urmă, după ce a fost solicitat de „oficialii” Universității.

sursa: Sport Arad

14 Jan. 2012, 07:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă