Vestiarul Mureșului Deva stă pe un butoi cu pulbere

03 Dec. 2008, 10:58 Seria 2
Vestiarul Mureșului Deva stă pe un butoi cu pulbere

Cele cinci meciuri consecutive fără victorie din finalul turului l-au determinat pe antrenorul echipei de fotbal Mureșul Deva, Gheorghe Barbu, să se lepede de elevii săi.

Tehnicianul de sub Cetate a răbufnit la adresa propriilor jucători pe care i-a catalogat "fotbaliști limitați, blazați și plictisiți", după cel mai drastic eșec pe propriul teren, de la promovarea în liga secundă, în vara lui 2007 (0-4), cu Internațional Pitești. Barbu nu s-a oprit aici. După ce și-a analizat public și, la modul general, echipa, el l-a indicat pe mijlocașul Raul Lintaru ca fiind unul dintre fotbaliștii care poartă o mare parte din vină pentru situația în care se află Mureșul în clasament la jumătatea campionatului: locul 13 în Seria a II-a, cu minus 6 puncte la "adevăr". "Lintaru e tot timpul supărat, plictisit și fără chef, iar când îl trimit pe teren calcă pe minge. Poate e de prea mult timp la echipă, s-a săturat și vrea să plece de la Deva", a spus antrenorul.

 

Mai mulți dintre titulari s-au declarat oripilați de comportamentul antrenorului, după ce au aflat de la colegii lor că pe tot parcursul jocului cu argeșenii, Barbu i-a bârfit în fața întregii bănci tehnice. Nemulțumit după o execuție neinspirată în fața porții a lui Viorel Sântejudean, antrenorul s-a ridicat pe vârfuri și a strigat nervos către atacant gesticulând cu pumnii în aer: "Nu așa, Vioară!!! Să vezi ce pumni în cap îți dau la pauză". "E lipsă crasă de profesionalism să îți vorbești de rău jucătorii în public", a spus unul dintre fotbaliștii Mureșului.


Barbu:
"Nu renunț"

Dacă în urmă cu două săptămâni, după eșecul cu FC Drobeta (2-3), primul suferit pe teren propriu în acest sezon, Gheorghe Barbu lua în calcul despărțirea de Mureșul Deva, între timp tehnicianul "alb-roșiilor" s-a răzgândit. "Nu renunț la post. Am încredere că voi putea redresa situația. Sunt la dispoziția conducătorilor, iar dacă ei vor considera că trebuie să plec mă voi supune", a spus Barbu, după meciul cu Inter Curtea de Argeș (0-4).


DECLARATIE

"Toată săptămâna dinaintea jocului ne-am antrenat pe terenul doi în noroi până la glezne. Sâmbătă, în timpul jocului cu Inter Curtea de Argeș, am căzut fizic cu toții"
Un fotbalist de la Mureșul Deva

8 puncte a cedat Mureșul Deva pe teren propriu în prima parte a campionatului

articol scris de Sami Tamaș

03 Dec. 2008, 10:58 Seria 2
Pe aceeași temă