Vești proaste înainte de jocul cu Chindia: accidentarea lui Popovici a recidivat

03 May. 2012, 11:33 Seria 2
Vești proaste înainte de jocul cu Chindia:** accidentarea lui Popovici a recidivat

Poli are în continuare probleme de lot. Dacă Scutaru, Poparadu și Mera revin în echipă după ce au ispășit etapa de suspendare cu Luceafărul (scor 1-2), Sandu e în continuare incert, iar Alex Popovici a anunțat ieri că e indisponibil pentru partida de la Târgoviște.

Alex Popovici a suferit o întindere în jocul cu Gaz Metan Severin, a forțat apoi cu UTA deși nu era 100% refăcut. Sâmbăta trecută a jucat cu Luceafărul și a marcat singurul gol al lui Poli după ce la rândul lui a fost suspendat cu Baia Mare. Deși părea că și-a revenit atacantul a anunțat ieri, prin pagina lui de facebook, că nu va juca la Târgoviște. „recidiva la accidentarea dinaintea meciului cu UTA… nu am făcut pauză cât trebuia”, a scris Popovici. Acesta speră să se refacă până la următorul meci de acasă, când Poli primește vizita modestei Mureșul Deva.

O altă problemă e cea a fundașulu stânga Florin Sandu, acesta nu e încă complet refăcut, conform siteului oficial al clubului. Singura veste bună din tabăra alb-violetă e revenirea „senatorilor” din primul unsprezece: Cristian Scutaru, Ioan Mera și Adrian Poparadu, care au fost suspendați cu Luceafărul Oradea. Cu Chindia ar putea reveni de asemenea și portarul Sergei Lepmets, care a primit o mică parte din restanțe, situația lui Gorobsov e mai ciudată, italo-argentinianul privind ultimele meciuri de pe bancă deși nu are probleme medicale și a revenit la antrenamente.

Partida cu Chindia Târgoviște se dispută sâmbătă de la ora 11 și contează pentru etapa a XXV-a din B2.

Sursa: Banat Sport

03 May. 2012, 11:33 Seria 2
Pe aceeași temă