Vești bune pentru FC Brașov. Accidentarea lui Ene nu e așa gravă, iar Poverlovici trage tare să-și revină și el

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 12:16 Seria 2
Vești bune pentru FC Brașov.** Accidentarea lui Ene nu e așa gravă, iar Poverlovici trage tare să-și revină și el

Atacantul lui FC Brașov, Daniel Ene, va reveni în această săptămână la antrenamente, după ce, în urma investigațiilor medicale, diagnosticul medicilor a fost unul liniștitor.

„Am făcut un RMN și totul pare OK. Am avut ceva emoții pentru că atunci când m-am accidentat mi-a rămas piciorul blocat și mă gândeam la tot ce e mai rău. Bine că nu a fost vorba de ceva grav. În două-trei zile voi putea începe antrenamentele. Nici nu concep să ratez startul sezonului”, a spus Ene.

Și căpitanul „stegarilor”, Andrei Poverlovici, trage tare să revină pe gazon în cel mai scurt timp. Poverlovici va încerca în aceste zile să intre în programul echipei, iar la sfârșitul săptămânii ar putea juca chiar în meciul cu CS Balotești. „Sper ca la sfârșitul săptămânii să fiu apt de joc”, a precizat Poverlovici.

În schimb, Pamfile și Livan mai au de așteptat, cei doi fiind în plin proces de recuperare după accidentările suferite.

Pentru că amicalul cu Unirea Jucu programat vineri a fost anulat din cauza terenului acoperit de gheață și zăpadă, staff-ul tehnic al echipei FC Brașov a programat un meci-școală. Cum Mihai Stere a fost plecat la București, unde a participat la cursurile Școlii Federale de Antrenori, „secundul” Mugurel Buga a împărțit lotul în două pentru un amical în familie. Meciul a fost arbitrat de Andrei Șanta, iar jucătorii au arătat poftă de joc, Buga, Rusu și Matei fiind principalii marcatori.

Claudiu Codoban a fost nevoit să părăsească terenul în prima repriză pentru zece minute din cauza unei bătături provocate de ghetele noi, acesta fiind înlocuit de portarul Alex Tănase! Staff-ul medical al „stegarilor” a avut bătăi de cap după ce atacantul Marius Matei s-a accidentat în urma unui contact cu juniorul Sebastian Idor. Matei a acuzat o accidentare la gleznă, însă după câteva minute a reluat jocul.

Altfel jucătorii lui FC Brașov vor reveni astăzi la antrenamente, după o zi liberă acordată de stafful tehnic. Marți, FC Brașov va juca un meci amical cu AFC Hărman, iar sâmbătă, „stegarii” se vor deplasa la Izvorani, pentru un amical cu CS Balotești.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 12:16 Seria 2
Pe aceeași temă