Cristian Bobar, aproape de o tragedie înainte de Crăciun! Președintele CSM Reșița a fost implicat într-un accident rutier: „M-au scos pe geamul din spate”

Marius ANGHEL 25 Dec. 2019, 13:46 Diverse

Cristian Bobar, președintele CSM Reșița, a fost aproape de o tragedie chiar înainte de Crăciun. Conducătorul echipei de pe locul 17 din Liga 2 a fost, marți, 24 decembrie 2019, victima unui accident rutier petrecut în apropiere de Hațeg. Bobar a avut mare noroc și a scăpat teafăr după ce mașina pe care o conducea a fost lovită frontal de o alta, intrată pe contrasens.

Președintele echipei CSM Reșița se afla la volanul mașinii sale, marți după-amiază, pe Drumul Național 68, în județul Hunedoara, în apropierea localității Zeicani, când se îndrepta spre Reșița și șoferul unui autoturism care a efectuat o depășire a intrat pe contrasens. Impactul cu mașina condusă de Bobar a fost violent, însă, din fericire pentru persoanele implicate în accident, nimeni nu a fost rănit grav. După impact, autovehiculul în care se afla conducătorul clubului din Liga 2 a ricoșat în afara carosabilului, unde s-a rostogolit de două ori.

Cristian Bobar a tras o sperietură serioasă. „Am avut mare noroc că nu au fost pomi pe margine și nu m-am izbit de ei, m-am rostogolit de două ori. M-au scos pe geamul din spate. La început nu am simțit dureri, dar acum mă dor toate. Dumnezeu a fost cu mine, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a declarat Bobar pentru digisport.ro.

Cristian Bobar a activat în cariera de conducător la FC Școlar Reșița, CS Ștefănești, Dinamo, ASA Târgu Mureș, CNS Cetate Deva, CFR Cluj, iar acum este la CSM Reșița, club care după 21 de etape desfășurate în acest sezon al Ligii 2 se află pe poziția a 17-a, retrogradabilă.


Mașina lui Cristi Bobar


Mașina care a intrat pe contrasens și l-a lovit pe Cristi Bobar

Marius ANGHEL 25 Dec. 2019, 13:46 Diverse
Pe aceeași temă