Verdeș: „Trei goluri pentru mine înseamnă puțin, la experiența pe care o am”

Marius ANGHEL 16 Dec. 2014, 17:57 Seria 2
Verdeș:**

Titular incontestabil, atacantul celor de la FC Olt, Bobi Verdeș, a marcat trei goluri în stagiunea de toamnă, aflându-se printre principalii marcatori ai echipei. „Vârful” divizionarei secunde spune că era loc de mai bine, acesta ratând destul de multe ocazii.

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Bobi Verdeș a marcat în trei meciuri, însă a ratat multe alte ocazii, acesta având o bară inclusiv în ultima partidă a anului, cu Șoimii Pâncota. „Vârful” grupării slătinene speră ca în retur să aibă mai multe realizări, având în vedere experiența pe care o are.

„Trei goluri pentru mine înseamnă puțin, nu sunt mulțumit. Au fost momente când am jucat mai mult în interesul echipei, dar la experiența mea trebuia să înscriu mai mult”, a declarat atacantul de 34 de ani al grupării din Slatina.
 
„Am dovedit că suntem o echipă închegată”
 
Cu patru victorii, șapte remize și doar trei înfrângeri, slătinenii au încheiat stagiunea de toamnă pe loc de play-off. Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Bobi Verdeș, spune că lipsa omogenității din debutul campionatului, dar și ghinionul, având în vedere golurile încasate în prelungirile unor meciuri, au făcut ca echipa să piardă puncte importante.
 
„A fost un început mai greu, era normal, am fost mulți jucători nou-veniți, dar pe parcurs s-au legat relațiile de joc și au apărut rezultatele. Spre final am dovedit că suntem o echipă închegată, iar cu o pregătire bună în iarnă, cu jocurile amicale care vor veni, vom avea un parcurs mai bun. Dacă ne gândim că am luat goluri în trei meciuri la rând, la ultimele faze, putem spune că am avut și ghinion, însă ne-am îndeplinit obiectivul, iar eu cred că toată lumea este mulțumită. Obiectivul în meciurile din retur este să câștigăm fiecare meci, să ne menținem în primele șase, iar în play-off vom vedea ce va fi”, a mai spus Verdeș.
 
În sezonul trecut, Verdeș a fost golgheterul seriei, reușind să bifeze promovarea în Liga I cu ASA Târgu Mureș.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 16 Dec. 2014, 17:57 Seria 2
Pe aceeași temă