Velcea: „Mergem să ne facem datoria până în ultimul moment”

29 Mar. 2012, 12:43 Seria 2
Velcea:** „Mergem să ne facem datoria până în ultimul moment

Antrenorul timișorenilor e abătut de problemele clubului înaintea jocului cu FC Olt. Valentin Velcea merge în Oltenia cu gândul la victorie dar se teme de ce ar putea urma pentru Poli după partida de sâmbătă.

„Din respect pentru voi m-am prezentat să vă spun că suntem pregătiți să jucăm la FC Olt, atât”, a spus Velcea la conferința de presă de azi. Întrebat dacă se teme că va fi ultimul joc al echipei, acesta a răspuns sec: „Mă tem!”. „Mergem să ne facem datoria până în ultimul moment, vom încerca să scoatem maximum din ce putem în această deplasare. Am fi avut nevoie de altceva”, a adăugat antrenorul, cu referire la un suport moral din partea autorităților.

„Să treacă meciul de la FC Olt, să nu privim așa îndepărtat, să vedem perioada din apropiere. Vedem ce se întâmplă. Încrederea pe care o am e că nu ne vom duce într-o simplă excursie. Sperăm că se va întâmpla ce trebuie să se întâmple… Am pregătite mai multe planuri, dar nu mă gândesc la ele, ca orice om anticipez câteva lucruri. Nu a fost o perioadă ușoară. În continuare trebuie să rămânem optimiști, să ne facem treaba… Și jucătorii sunt îngrijorați și foarte curioși de ce se întâmplă”, a conchis Velcea.

Acesta s-a prezentat singur la conferință, ofițerul de presă Levente Balint motivând că nu a fost chemat niciun jucător pentru a nu pune presiune suplimentară pe aceștia în condițiile actuale.

Dan Constantinescu, la prima echipă

„Alb-violeții” pleacă de azi spre Piatra Olt deoarece distanța e considerabilă. Poli nu-i va avea în Oltenia pe Gorobsov și Ilie, ambii suspendați. În schimb Vali Velcea a anunțat că are o surpriză în lot, e vorba de juniorul Dan Constantinescu.

„O parte din jucători fac obiectul echipei a doua. Nu avem accidentați, a revenit Poparadu după covalescență. Am convingerea că rezultatul va fi favorabil. Constantinescu va face deplasarea cu noi. Îmi voi asuma acest risc de a promova tineri”, a explicat tehnicianul.

Costantinescu are 18 ani și joacă mijlocaș central, el a început campionatul ca titular la echipa secundă.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

29 Mar. 2012, 12:43 Seria 2
Pe aceeași temă