Varga: „Vine un alt joc greu. Trebuie să pregătim bine meciul cu Bistrița”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 14:56 Seria 2
Varga:**

CS Universitatea Craiova a început în forță play-off-ul Ligii a II-a, seria 2, câștigând clar, scor 4-1 (Mogoșanu ”14 – autog., Pleșan ”48, Izvoranu ”58, Curelea ”65 / Quist ”88), disputa de pe „Ion Oblemenco” cu FC Olt Slatina. Unul dintre jucătorii cei mai activi ai grupării din Bănie a fost Dacian Varga, evoluția sa fiind de apreciat chiar dacă nu a reușit să marcheze.

„A fost un joc bun al nostru, am fost foarte concentrați și s-a văzut asta pe teren, pentru că am dominat partida în întregime și în afara golurilor ne-am creat multe ocazii. Spre deosebire de meciurile trecute, când am câștigat după evoluții mai slabe, acum am reușit să facem și spectacol. N-am reușit să marchez, dar o să-mi vină și mie rândul, sper să o fac în poarta Bistriței. Important este că am trecut peste problemele medicale pe care le-am avut, acum sunt bine din punct de vedere fizic și sper ca randamentul meu să fie bun, să-mi ajut cât mai mult echipa, pentru că trebuie să urcăm în Liga I, acolo unde ne este locul”, a declarat Varga.

Pentru CSU urmează o altă întâlnire importantă, cu Gloria Bistrița, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 16.00 (TVR 1), pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Mijlocașul Dacian Varga nu se teme de trupa lui Cristi Coroian și Sandu Negrean și spune că, în mod normal, cele trei puncte trebuie să ajungă în contul CSU. „Da, într-adevăr, vine un alt joc greu pentru noi. Trebuie să pregătim bine meciul cu Bistrița, pentru că o victorie ne-ar menține acolo, sus, în clasament, și cu puțin noroc ne-am putea distanța de locul doi. Nu mă tem de Gloria, nu am de ce. Cu siguranță, nu ne vom lua măsuri speciale la anumiți jucători, ci vom fi atenți la toată echipa Bistriței. Am mai spus-o, noi suntem cei de care trebuie să ne temem. Dacă vom fi concentrați și ne vom face jocul, nu avem cum să nu câștigăm”, a punctat Dacian Varga.

Din nou la treabă

Minivacanța prilejuită de Sărbătorile Pascale a luat sfârșit ieri, jucătorii de la CS Universitatea Craiova bifând primul antrenament de la ora 17.00 în incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”. Dacă ieri s-a făcut „dezmorțirea”, de astăzi se intră în forță în pregătirea jocului cu Gloria Bistrița, fiind programate două ședințe, prima de la ora 11.00, a doua de la 17.00, aceeași „rețetă” fiind și joi. Mâine și vineri, alb-albaștrii vor efectua un singur antrenament, de dimineață.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 14:56 Seria 2
Pe aceeași temă