CS Dinamo încinge lupta cu Steaua. După Marius Niculae, alți doi foști campioni sunt doriți în „Groapă”: „Mi-aș dori să mai joc”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2019, 14:37 București
CS Dinamo încinge lupta cu Steaua.** După Marius Niculae, alți doi foști campioni sunt doriți în

CS FC Dinamo atacă promovarea în Liga 3, este la un singur punct de Steaua și după ce l-a convins pe Marius Niculae să revină pe gazon, formația condusă de Nicolae Badea își dorește alți doi foști campioni ai României. Este vorba despre Cristian Pulhac și Dacian Varga.

Liga a 4-a București continuă să atragă pe gazon jucători cu nume. După ce sezonul trecut fotbaliști precum Daniel Pancu, Daniel Niculae sau Vasile Maftei au îmbrăcat tricoul celor de la Academia Rapid și au reușit să promoveze, iar Marius Pena, un alt campion al României, a semnat cu Steaua de curând, CS FC Dinamo pregătește câteva transferuri importante. După Marius Niculae, cel care pare că a fost convins deja să se alăture formației din „Ștefan cel Mare”, alți doi jucători cu CV pot ajunge, în curând, la echipa condusă de Emil Ursu. Este vorba de Cristian Pulhac (34 de ani), respectiv Dacian Varga (34 de ani).

Doriți pentru play-off

Cei trei foști campioni ai României sunt doriți pentru play-off, iar antrenorul Emil Ursu a confirmat informația pentru ProSport: „Avem nevoie de jucători cu experiența lor. Ne-am gândit, există interes, iar dacă își vor da acordul, ar fi mutări importante pentru noi și pentru tinerii jucători din lot, ar avea de unde învăța. Însă nu acum, din play-off, în acest moment mai sunt câteva meciuri din sezonul regulat”.

„Au fost discuții, vom vedea”

Dacă Dacian Varga a spus că aude în premieră această informație, Cristi Pulhac a confirmat, la rândul lui, interesul echipei din Liga 4 pentru el. „Au fost unele discuții înainte să plec la Exatlon, m-am și antrenat cu echipa, însă vom vedea, chiar mi-aș dori să joc”, a declarat fundașul stânga pentru ProSport. Ultima dată, Pulhac a jucat în Liga 2, sezonul trecut, la Academica Clinceni, echipă care acum luptă pentru promovarea în Liga 1.

Pena la Steaua, Stancu, Ganea și Chiacu la Carmen

În acest moment, CS FC Dinamo se află pe locul 2 în Liga 4, la un singur punct în fața celor de la Steaua (formație care are un meci mai puțin disputat), podiumul fiind închis de Carmen București, o altă echipă ce are în componență fotbaliști cu nume, cum ar fi Stelian Stancu, Liviu Ganea sau Hristu Chiacu.

Articol scris de Cătălin MUREȘANU

Marius ANGHEL 27 Mar. 2019, 14:37 București
Pe aceeași temă