Varga, cel mai bun fundaș stânga din istoria lui Poli!

18 Jan. 2012, 18:19 Seria 2
Varga,** cel mai bun fundaș stânga din istoria lui Poli!

În urma sondajului de pe pagina de facebook a clubului bănățean, Constantin „Titi” Varga a fost votat de fani ca cel mai bun fundaș stânga din istoria lui Poli. Acesta i-a devansat pe Laszlo Sepsi și Silviu Bălace.

Varga a strâns 235 de voturi online și a fost urmat la ceva distanță de actualul component al timișorenilor, Laszlo Sepsi, cu 90 de voturi. Proaspăt transferat la Gaz Metan Severin, fostul căpitan al lui Poli, Silviu Bălace, a strâns 14 sufragii.

„Mă impresionează faptul că suporterii nu m-au uitat după atâția ani. Suporterii care au fost înainte mă știu, cei de acum, poate din auzite. Am fost un jucător constant, nici cu multe plusuri, nici cu minusuri. Am jucat și la națională. Sunt foarte bucuros că lumea își amintește de mine”, a declarat Varga pentru liga2.ro.

Constantin „Titi” Varga a rămas în amintirea suporterilor prin șuturile puternice pe care le trimitea. A evoluat la Poli în anii ’80 și la începutul anilor ’90, jucând și în Cupa UEFA pentru alb-violeți. Interesant e că într-un interviu acordat pentru ProSport în urmă cu doi ani, Titi Varga îl aprecia pe Sepsi și declara că acesta îl poate depăși în performanțe. Constantin Varga a jucat până în sezonul trecut la Becicherecu Mic în Liga a III-a, deși avea 45 de ani! Acum s-a retras de pe terenul mare și antrenează echipa secundă a timișenilor dar continuă să evolueze într-o ligă de minifotbal.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

18 Jan. 2012, 18:19 Seria 2
Pe aceeași temă