„Și observatorul partidei mi-a spus că a fost henț”

21 Apr. 2012, 00:03 Campionat

Poli a pierdut derby-ul de tradiție cu UTA, scor 0-1. Antrenorul timișorenilor, Valentin Velcea, a dat vina pe ghinion și acuză neacordarea unui penalty din partea centralului Horațiu Feșnic.

„Fotbalul de cele mai multe ori, atunci când nu-l respecți, e nedrept. Dacă comparăm, cu un singur șut pe poartă se poate câștiga, și cu cinci ocazii mari și un penalty clar, nu se poate câștiga. Asta e, ne continuăm drumul, așa cum e. E un rezultat neplăcut, pentru care nici unul din suporterii adevărați ai Politenhnicii, nu e plăcut”, a declarat Velcea.

Antrenorul a acuzat faptul că nu a primit un penalty clar în minutul 88, când Siminic a preluat cu mâna în propriul careu. „Fotbalul s-a jucat pe teren, suporterii s-au comportat exemplar, ca niciodată, își merită locul în tribune. Determinarea echipei nu a lăsat de dorit, și-au creat ocazii dar n-au avut șansă. Fără să mă leg de arbitraj, ați văzut cât de liniștit am stat și ceilalți unde erau. Așteptăm, suntem în așteptarea a ceea ce auzim cu toții, nu sunt în măsură să zic ce. Și obsevatorul partidei mi-a spus că a fost henț. Putea să-mi dea un unsprezece metri. Pe fondul lipsei de rezultate, egaluri și înfrângerea aceasta, e o criză de rezultate. Indiferent ce se va întâmpla eu voi fi alături de Poli Timișoara, am fost mereu, am și retrogradat cu această echipă”, a adăugat antrenorul bănățenilor.

„La vară fiecare să meargă pe drumul lui”

Vali Velcea a explicat și ce îi mai poate motiva pe jucători, anume destinația de la finalul campionatului, în condițiile în care incertitudinile încă planează la Poli.

„O să-i motiveze simpla lor carieră de fotbalist, nu va fi ultima lor înfrângere, trebuie să-și respecte blazonul, la vară fiecare să meargă pe drumul lui. Prea puțin m-a interesat cine ar putea profita de nelicențierea noastră. Vom vedea cum înțeleg unii fotbalul.
Știți foarte bine că trebuie să mă ghidez după problema fiecărui jucător, este în acest moment o situație grea”
, a spus tehnicianul.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

21 Apr. 2012, 00:03 Campionat
Pe aceeași temă