Vâlcenii au nevoie de victorie la Baia Mare pentru a fi siguri de prezența în play-off. Un fost antrenor le dă sfaturi: „Să joace cu curaj și să se dăruiască”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Mar. 2016, 15:57 Seria 2

Fostul jucător al Chimiei, Dumitru Teleșpan, crede că CSM Râmnicu Vâlcea trebuie să abordeze cu mult curaj ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 2, la Baia Mare. Pentru a mai ajunge în play-off și a se lupta pentru promovare, CSM trebuie să se impună la Baia Mare.

„Nu am văzut decât un singur joc al CSM-ului. Îmi pare rău că au avut o serie de rezultate care nu i-a ajutat. Mi-aș dori ca CSM să poată să joace în play-off și să promoveze, are un nucleu de jucători bun, un antrenor bun și o conducere bună. Problema este însă că, atunci când joci cu cuțitul la os, trebuie să ai și șansă, altfel e greu. Nu am mai venit la meciurile din Zăvoi din superstiție, am fost la câteva partide anul trecut și au pierdut. CSM este echipa fanion a județului, îi doresc succes la Baia Mare, știu că au nevoie să câștige, sper să reușească acest lucru. Trebuie să joace cu curaj și să se dăruiască, pentru că pot să câștige acolo, nu au nimic de pierdut”, a spus Dumitru Teleșpan.

Fost antrenor principal la CSM, fost șef al Centrului de copii și junior din Zăvoi, Dumitru Teleșpan este acum tehnician la Posada Perișani, echipă care activează în Superliga Vâlcea.

CSM Râmnicu Vâlcea se află în acest moment pe locul 5 în Seria a II-a, cu 43 de puncte, cu două mai puține față de FCM Baia Mare, adversarul pe care îl va întâlni sâmbătă. Cu un succes, oltenii au asigurată prezența în play-off, însă în cazul unui egal sau înfrângere stau la mâna rezultatelor înregistrate de FC Brașov și CS Mioveni. Dacă ambele echipe vor câștiga meciurile cu Șoimii Pâncota și Metalul Reșița, atunci Vâlcea va pica în play-out.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Mar. 2016, 15:57 Seria 2
Pe aceeași temă