Vâlcea se destramă

08 Jun. 2009, 17:23 Seria 2
Vâlcea se destramă

Trei dintre jucătorii importanți din Zăvoi, Stromajer, Kutlacik și Roszel au părăsit deja definitiv Zăvoiul.

 

Împrumutați de Pandurii Tg.Jiu în Zăvoi, Jaka Stromajer și Nenad Kutlacik au plecat de la Vâlcea chiar înaintea partidei de la Lupeni.

 

„Stromajer și Kutlacik au venit la mine și mi-au spus că nu mai au motivație să joace, deoarece ei primeau de la CSM doar primele de joc și acestea erau blocate. Omenește, îi înțeleg, mai ales că ei trebuie să revină la reunirea echipei Pandurii și dacă ar fi stat până la finalul Ligii a II-a, ar mai fi avut doar o săptămână de vacanță. Așa, s-au întors acasă și au și ei trei săptămâni de vacanță”, a spus antrenorul Alin Artimon.

 

Din lot nu mai face parte nici atacantul Robert Roszel, care, fiind din nou accidentat, era indisponibil pentru ultimele două partide. Roszel este la final de contract cu CSM și șefii clubului vâlcean nu-i vor propune prelungirea acestuia. În aceste zile va pleca și celălalt jucător venit de la UTA, Dorin Mihuț, care este suspendat pentru ultima etapă și este în aceeași situație ca a lui Roszel, la final de contract.

 

Aflați la final de contract cu CSM, Săceanu, D.Orac și Disney au șanse minime de a mai rămâne la finele acestui sezon în Zăvoi. Și golgeterul Enache Câju este pe picior de plecare, el anunțând că vrea să plece în Liga I. Câju mai are însă doi ani de contract cu Vâlcea, iar șefii din Zăvoi așteaptă eventuale oferte pentru el.

 

articol scris de Adi Georgescu

08 Jun. 2009, 17:23 Seria 2
Pe aceeași temă