Vâlcea, la pământ

11 May. 2009, 12:41 Seria 2
Vâlcea, la pământ

CSM Rm. Vâlcea și-a compromis șansele la promovare după ce  a cedat surprinzător ieri chiar în Zăvoi, 0-3 (0-1) cu UTA.
Avantajată de rezultatele de sâmbătă, echipa vâlceană trebuia să câștige ieri cu UTA pentru a rămâne în cursa pentru promovare. Însă, în loc să fie preocupați de fotbal, alb-albaștrii au fost mai interesați de arbitrajul iritant al bucureșteanului George Rădulescu și tibiile adversarilor. Astfel, după ce în prima repriză antrenorul Alin Artimon a fost trimis în tribună pentru proteste, în partea a doua vâlcenii au rămas în opt jucători de câmp după eliminările lui Răzvan Dobre (minutul 47) și Dorin Mihuț (minutul 66).

 

În aceste condiții, victoria arădenilor a venit logic, Lecuța (13 și 81) și Mitu(72) punctând pentru un succes  care scapă UTA  de emoțiile retrogradării. În schimb, Vâlcea va rata pentru al treilea sezon consecutiv promovarea în Liga I, oltenii părând condamnați să termine din nou prima sub linie.


„Este o înfrângere care doare și care ne compromite aproape total șansele de promovare. Cred că arbitrajul a fost azi unul cu dedicație, mai mult nu are rost să mai spun. Eu sunt singurul vinovat pentru acest rezultat și îmi asum răspunderea. Îmi pare rău că am dezamăgit din nou suporterii, am lăsat senzația că putem promova și atâta se poate. Am vrut să demisionez după eșecul de la Salonta, dar jucătorii m-au convins să revin” a spus la final antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon. „Uite, aștia de la Vâlcea vor să mă oprească aici” a glumit la final Ionuț Popa, văzând mulțimea de fani olteni adunată în curtea interioară a stadionului din Zăvoi.

 

Adi Georgescu

 

11 May. 2009, 12:41 Seria 2
Pe aceeași temă