Vâlcea așteaptă cu sufletul la gură verdictul TAS: „Emoțiile sunt mari. Am crezut și credem în șansa noastră”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 May. 2015, 12:20 Seria 2
Vâlcea așteaptă cu sufletul la gură verdictul TAS:**

Avocații Dan Idița și Tudor Chiuariu au pledat, miercuri, 27 mai, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), cauza clubului CSM Râmnicu Vâlcea în proces cu FRF și LPF. Cum se știe, echipa olteană din Liga 2 cere la TAS un loc de Liga 1, valabil din următorul sezon, reclamând comisiile federale că nu i-au dat acest drept vara trecută, când a terminat în play-off-ul Seriei a II-a pe locul 3, după CS Universitatea Craiova, care nu avea cei trei ani consecutivi de afiliere.

„Nu are nicio relevanță acum să facem aprecieri. Așteptăm răspunsul de la TAS. Probabil verdictul va veni repede, cam într-o săptămână. Nu pot spune ce șanse sunt, contează doar ce va decide TAS. CSM mai trebuie să aștepte o săptămână” a anunțat Dan Idița la revenirea de la Lausanne, avocatul craiovean având la activ numeroase procese câștigate la TAS.

CS Universitatea Craiova nu este parte în proces, iar dacă CSM Râmnicu Vâlcea va câștiga la TAS, Liga 1 va avea 15 echipe în sezonul viitor.

„Vâlcea, în Liga 1 de fotbal după 28 de ani?”

Conducerea clubului din Liga 2 a publicat un comunicat în care își anunță fanii că au făcut tot ce au putut pentru a li se face dreptate și că acum așteaptă cu „emoții mari” verdictul: „Suntem convinși că iubitorii fotbalului din Vâlcea și nu numai așteaptă cu nerăbdare decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în urma demersului făcut de clubul nostru. Zăvoiul are șansa să respire aer de Liga I după 28 de ani de așteptare și emoțiile sunt mari. Indiferent de rezultatul de la TAS, ținem să le mulțumim mult celor care ne-au fost alături și care au crezut în promisiunea făcută că vom merge până la capăt în tentativa de a ne căuta dreptatea. Am crezut și credem în șansa noastră, avem inima împăcată că am făcut tot posibilul să le îndeplinim visul vâlcenilor de a vedea pe CSM Rm. Vâlcea jucând în primul eșalon. Acum nu mai depinde de noi și așteptăm alături de dumnevoastră verdictul de la Lausanne și vă promitem că vă vom informat cu promptitudine despre decizie”.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 May. 2015, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă