Utistul Trabalka, convocat în premieră „sub tricolor”: „Mi s-a îndeplinit un vis”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 13:07 Seria 2
Utistul Trabalka, convocat în premieră

După mult timp, clubul UTA are un nou fotbalist la echipa națională. Este vorba despre Kevin Trabalka, chemat la lotul Under 18 pregătit de Liță Dumitru. Micii „tricolori” desfășoară un stagiu de pregătire între 1 și 5 la Centrul Sportiv de la Mogoșoaia, după care vor călători în Italia pentru un turneu internațional până pe 11 mai. În grupă, România le înfrunta pe puternicele selecționate ale Italiei și Ungariei.

Convocarea pe adresa atacantului de 18 ani a venit chiar înaintea meciului de la Oradea, unde Trabalka a jucat al patrulea meci în Liga a II-a. „Chiar îmi doream mult să confirm și împotriva celor de la FC Bihor, dar a fost o fază în primele minute care mi-a tăiat tot elanul. Căpitanul lor, mi se pare, a intrat foarte tare la mine, cu talpa ridicată, mi-a rupt și ghetele, iar din acel moment nu am mai fost eu. La un moment dat, am și cerut schimbarea, însă nea Sandu m-a ținut pe teren”, ne-a mărturisit „vârful”, care nu a apărut deloc la finalizare pe Crișul Repede, după ce la Reșița a avut nu mai puțin de patru ocazii de a înscrie.

Revenind la convocarea „sub tricolor”, Trabalka speră să nu înșele încrederea selecționerului și să reprezinte cu cinste Aradul și UTA. „Mi s-a îndeplinit un vis, am muncit mult pentru a ajunge la lot, dar de abia acum începe partea grea. Trebuie să confirm pentru a-mi păstra tricoul naționalei chiar cu ocazia acțiunii de luna viitoare. În primul rând, îi mulțumesc domnului Gaica, antrenorului meu de la juniori, dar și domnului Eugen Trică, fiindcă a avut încredere în mine și m-a debutat în Liga a 2-a”, a adăugat tânărul „textilist”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 13:07 Seria 2
Pe aceeași temă