Utiștii încearcă să clarifice situația penibilă de la Borș: „Echipamentul a fost furat, nu uitat”

20 Aug. 2012, 16:49 Seria 2
Utiștii încearcă să clarifice situația penibilă de la Borș:** „Echipamentul a fost furat, nu uitat

Sâmbătă neagră pentru echipa fanion a Aradului. UTA a pierdut cu 4-0 amicalul cu Luceafărul Oradea, îmbrăcată într-un echipament împrumutat de la adversar și asta pentru că „alb-roșii” s-au trezit fără tricouri și șorturi cu puține minute înainte de primul fluier. Dincolo de rușinea rezultatului, „textiliștii” au trăit penibilitatea momentului, lucru subliniat prin declarații de antrenorul Adrian Falub („E jenant pentru tradiția acestui club să întâmpine astfel de probleme organizatorice”) și directorul administrativ, Dorin Stana („E o situație penibilă, la fel ca și rezultatul înregistrat în amical” ).

Luni, și președintele clubului a vorbit pe această temă în termeni puțin duri. „Când o să revin din Italia o să văd exact cine e de vină. Poate, o să luăm și măsuri fiindcă situația a fost mai penibilă decât rezultatul”, a afirmat Giovanni Catanzariti. „Oficialii” clubului rămași la Arad au venit în întâmpinarea doleanței italianului și au făcut o mini-anchetă ce a relevat următoarele: „Echipamentul a fost depus de către magazioner respectiv maseur, într-un autoturism cu care s-a efectuat deplasarea la fata locului (înaintea autocarului echipei). Mașina a staționat 15 minute în fața stadionului UTA, timp în care fotbaliștii au luat micul dejun. La sosirea la Borș s-a constatat dispariția echipamentului de joc, precum și a genții medicale. Conducerea ține să precizeze că nu este vorba despre uitarea echipamentului, ci de dispariția acestuia și caută în continuare să elucideze cum a fost posibil să se ajungă la această situație neplacută”.

Cu alte cuvinte, utiști spun că echipamentul a fost furat din autoturismul cu care s-au deplasat antrenorul cu portarii, Dan Țapoș și maseurul Nicolae Tomescu. Acest lucru nu se putea întâmpla decât în fața arenei din Calea Aurel Vlaicu, căci pe drum cei doi nu s-au oprit decât la o benzinărie, iar unul dintre ei nu a părăsit deloc mașina. „Bătrâna Doamnă” ar fi trebuit să evolueze în galben la Borș și acum va trebui să-i comande sponsorlui tehnic Addidas un nou rând de echipament de rezervă.

Sursa: Sport Arad

20 Aug. 2012, 16:49 Seria 2
Pe aceeași temă