UTA, victorie în jocul-școală cu Avântul Târnova

18 Aug. 2009, 20:02 Seria 2
UTA, victorie în jocul-școală cu Avântul Târnova

Bătrâna Doamnă a disputat azi după amiază un joc școală cu Avântul Târnova, o echipă cu pretenții în Divizia D. Utiștii, așa cum era ușor de intuit, au reușit să se impună cu 3-0, grație golurilor marcate de Manea, Riviș (penalty) și Batin.

 

Ionuț Popa a preferat ieri ca meciul-școală să fie împărțit în trei reprize, două de 25 de minute și una de 45 de minute. În prima repriză au intrat în teren următorii fotbaliști: Bujor – Polgar, Manea, Draia, Popovici – Copil, Gâlcă, Furdean, Riviș – Edson, Leucuța.

 

Pe parcursul celei de-a doua reprize au mai intrat în teren Cornea (în loc la Draia), Sălăjan (Leucuța) și Dan (Copil) un junior de la grupa lui Voinea, care în ultima perioadă și-a încercat norocul în străinătate. 2-0 a fost scorul după aceste două reprize de 25 de minute. În partea a treia a meciului, tehnicienii Bătrânei Doamne au trimis în teren următoarea formulă de echipă: Bodea (Bălgrădean) – Pascariu, Pocuta, Buican – Nădăban, Apostol, Drida, Fritea, Roman – Pecarov, Batin. Au mai intrat în teren Popovici, Galcă și Manea.

 

Articol scris de: Daniel Berar
 

18 Aug. 2009, 20:02 Seria 2
Pe aceeași temă