UTA tot visează la Mara: Nu am fost convins să mă întorc

22 Jul. 2012, 12:58 Seria 2
UTA tot visează la Mara:** Nu am fost convins să mă întorc

UTA suferă în atac, mai ales în dreptul celui de-al doilea vârf. Dacă brazilianul Weller pare să fie o alegere mai inspirată în dreptul atacantului de careu decât grecul Galanis, arădenii nu găsesc un fotbalist care să-l sprijine cum trebuie pe jucătorul „carioca”. Speranța antrenorul Falub, dar și a suporterilor Campioanei Provinciei, este că Bogdan Mara se va întoarce în „alb-roșu”, dar, deocamdată, acest lucru nu s-a întâmplat.

Mai mult, fostul internațional pare să se depărteze de Arad, atâta timp cât discuția purtată vineri cu președintele Giovanni Catanzariti și „principalul” Adrian Falub nu a adus nimic bun. Mara nu a coborât în iarbă alături de ceilalți utiști și nici nu a făcut deplsarea la Pâncota, nici măcar în calitate de spectator. În așteptarea unor vești mai bune de la Arad, atacantul de 34 de ani a plecat acasă, la Sibiu. „Din păcate, cel puțin pentru moment, nu am fost consvins să mă întorc la UTA. Am spus-o foarte clar, dacă nu văd că există condiții de promovare, nu mai are rost să încurc pe nimeni. Nu aștept minuni de la Gio, el a făcut și face eforturi enorme pentru acest club, ci din alte părți ar trebui să vină ajutorul. Dacă la Arad nu se înțelege ce înseamnă UTA pentru fotbalul românesc, nu știu dacă cineva din exterior poate să facă mai mult”, consideră cel mai bun utist din partea a doua a sezonului precedent.

Adrian Falub recunoaște că a discutat și el cu căpitanul „textiliștilor”, însă depinde prea puțin de el ceea ce se va întâmpla pe viitor cu Mara. „Fotbalistic, eu am nevoie de el, însă e sarcina conducerii să-l convingă să revină la echipă. Cu el am fi mult mai liniștiți și acoperiți pe un post la care suferim”, a afirmat fostul fundaș.

Întrebat dacă se gândește tot mai serios la ieșirea din activitatea competițională, Bogdan Mara a precizat: „Odată și odată, tot va veni momentul retragerii. Însă, nu acesta este cel mai important lucru. UTA și fotbalul trebuie să meargă mai departe cu sau fără Mara”.

Sursa: Sport Arad

22 Jul. 2012, 12:58 Seria 2
Pe aceeași temă