UTA stă în jucători aflați sub contract cu alte formații

21 Dec. 2011, 11:06 Seria 2
UTA stă în jucători aflați sub contract cu alte formații

Roland Nagy și Dan Stupar nu-i mai doresc în lot pe Andrei Neagoe, Jakie Nicolae și Claudiu Drăgan, făcând – în același timp – o listă de achiziții cu cinci – șase nume. Majoritatea sunt fotbaliști cu profil ofensiv, mijlocași și atacanți și un fundaș stânga, însă toți, fără excepție, la ora actuală sunt sub contract cu alte formații. Conducerea „textilistă” a bătut palma cu cei vizați pentru un contract pe cel puțin pentru un an și jumătate, însă există o mare problemă.

Dacă totul decurge normal și sumele importante de bani pe care jucătorii aflați pe lista „Bătrânei Doamne” nu vor fi încasate la timp, adică până la finalul acestei luni, de abia atunci, legal sau la mica înțelegere, fotbaliștii în cauză își pot alege singuri viitorul.

„Ne-ar fi plăcut ca până la finalul anului să avem primele certitudini pentru retur, însă nu știu dacă va fi posibil. Sunt bani mulți la mijloc, restanțe mari către fotbaliștii pe care ni-i dorim noi, dar, dacă măcar o parte dintre acești bani sunt virați în zilele următoare, totul se complică. S-ar putea ajunge la comisiile Federației, asta înseamnă timp pierdut, ori noi ne-am dori să-i avem pe toți la pregătire începând din 9 ianuarie, sau măcar din data plecării în cantonamentul de la Moneasa”, spune Dan Stupar, antrenorul secund al „alb-roșiilor”.

Nici măcar transferurile lui Radu Dubeștean și Alexandru Manea, de la Gloria, nu mai sunt sigure, mai ales că ambii ar fi variante de rezervă pentru postul de fundaș central, iar la vârsta lor ar avea nevoie de meciuri în picioare, fie și la nivelul Ligii a 3-a. Apoi, Alin Mihai încă nu știe ce vrea cu adevărat de la fotbal și ar putea accepta în cele din urmă oferta celor de la AS Vladimirescu.

Sursa: Sport Arad

21 Dec. 2011, 11:06 Seria 2
Pe aceeași temă