UTA și-a format lotul!

05 Mar. 2009, 11:25 Seria 2
UTA și-a format lotul!

UTA și-a recristalizat lotul, miercuri seară, după amicalul cu Gloria Arad, încheiat la egalitate 2-2, iar joi jucătorii vor fi legitimați la FRF, toți fiind liberi de contracte sau transferabili, în cazul juniorilor.
Sub comanda „consilierului” Ionuț Popa și a antrenorilor Roland Nagy, care oficial va fi principal, și Dan Țapoș vor fi: Bujor, Bodea (portari) – Olariu, Toc, Pascariu, Mutulescu, Văsâie, Militaru, Drida, Ghindaru, Țucudean jr, D. Mitu, R. Fritea, Georgiu, Copil, Rada, Negru, Nădăban, Gavrilă, Leucuța. 

 

Cu Marius Mârne erau probleme miercuri seară, în sensul că portarul era de negăsit după o neînțelegere (legată de salariu) cu oficialii utiști, dar problema era rezolvabilă, astfel că există șanse mari ca jucătorul să apară în lot. De asemenea, pe lista UTA-ei sunt și Daniel Chiriță și Cosmin Pașcovici, însă situația lor nu era rezolvată 100% miercuri seara. Ambii sunt doriți de Ionuț Popa, pentru a aduce un plus de experiență, dar actele lor nu au fost încă perfectate, spre deosebire de a celorlalți. De asemenea, este dorit și mijlocașul coreean Lee, care a jucat miercuri în amicalul cu Gloria Arad, dar situația lui contractuală trebuie rezolvată și s-ar putea să nu poată fi legitimat în timp util pentru meciul de duminică. Oricum, actualul lot al UTA-ei nu este bătut în cuie, zilele viitoare urmând să fie completat. La celălalt coreean, Joo, s-a renunțat și nici nigerianul Afusi n-a trecut testul la UTA.

 

Altfel, FRF a oficializat rezultatul meciului UTA – FCM Târgu Mureș 0-3, la masa verde. Partida U. Cluj – UTA va avea loc duminică, de la ora 11, și nu va fi televizată.

 

articol scris de Sebastian ȘICLOVAN
 

05 Mar. 2009, 11:25 Seria 2
Pe aceeași temă