UTA, programată pentru meciul cu FC Bihor

23 Apr. 2009, 14:08 Seria 2
UTA, programată pentru meciul cu FC Bihor

Echipa UTA a fost programată de FRF pentru etapa a XXVI-a a Ligii a II-a, deși inițial gruparea ardeleană fusese sancționată cu neprogramarea în campionat din cauza unei datorii de aproximativ 15.000 de euro către foștii jucători Dorin Mihuț și Sebastian Huțan.
 

Camera pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a revenit asupra deciziei și a decis programarea formației UTA în meciul de pe teren propriu cu FC Bihor de sâmbătă, după ce conducerea a ajuns la un acord cu cei doi fotbaliști, cărora le-a promis că le va face plățile săptămâna viitoare. Clubul arădean avea în pauza competițională din iarnă datorii de aproximativ 2 milioane de euro, majoritatea către foștii jucători, dar unele dintre acestea fiind achitate pe parcurs.
 

 

Clubul UTA se află în litigiu și cu fostul antrenor Ionuț Chirilă, care solicită achitarea clauzei de reziliere a contractului de aproximativ 150.000 de euro. Conducerea grupării arădene susține că Ionuț Chirilă, care a deținut și funcția de manager general al clubului, a reziliat unilateral contractul și, în consecință, nu trebuie să achite suma respectivă. De altfel, UTA îl consideră în continuare pe Chirilă antrenor principal care lipsește de la echipă.

 

La fiecare meci, foaia de arbitraj este completată doar cu antrenorul secund Dan Țapoș și directorul tehnic Roland Nagy. Ionuț Popa, cel care se ocupă cu pregătirea echipei în timpul săptămânii, stă la meciuri numai în tribună.

 

MEDIAFAX

23 Apr. 2009, 14:08 Seria 2
Pe aceeași temă