„UTA ne pune bețe-n roate”

Loredana JUGLEA 12 Feb. 2009, 13:41 Seria 2

Cei patru jucători de la UTA care se antrenează cu Jiul Petroșani spun că sunt nedumeriți de faptul că  „Bătrâna Doamnă” nu îi lasă liberi de contract.

Mircea Ilie, Alin Ilin, Mircea Gheorghe și Irinel Dumitru au depus memorii la Federație pe data de 16 ianuarie a.c pentru a deveni liberi de contract . Jucătorii care aparțin echipei UTA se pregătesc de mai bine de o săptămână cu Jiul și așteaptă în acest timp să devină liberi de contract. Cei patru se așteptau să câștige memoriile ci UTA și să fie declarați liberi chiar zilele acestea, dar stupoare, clubul arădean a cerut amânarea cazului. „Este nedrept să ni se întâmple așa ceva. UTA ne pune bețe în roate și chiar nu știu de ce. Normal era să fim deja liberi de contract pentru că ne ține și pe noi încurcați. Facem pregătirea cu Jiul, dar situația noastră este incertă”,a spus Alin Ilin  care a mai evoluat la Jiul sub comanda lui Ionuț Chirilă.

 

„Am luat două salarii de la UTA”
Alin Ilin spune că nu regretă nicio clipă că a plecat de la Arad. „Singurul regret este atmosfera frumoasă de pe stadion, în rest chiar nu am ce regreta. Păi ce să regret în condițiile în care eu de la UTA am luat un salariu pe lunile iulie și august ale anului trecut și de atunci nu am  mai văzut nici un ban”, spune Ilin.

Timofte îi vrea la echipă cât mai repede
Și tehnicianul Daniel Timofte s-a arătat îngrijorat în privința celor patru și se pare că acesta a fost unul dintre motivele pentru care a  avut o discuție mai aprinsă cu patronul Alin Simota. Se pare că Timofte a cerut conducerii petroșenene să rezolve cât mai repede situația  fotbaliștilor veniți de la Arad pentru a ști lotul pe care se va baza la începerea returului.

 

Loredana JUGLEA 12 Feb. 2009, 13:41 Seria 2
Pe aceeași temă