„UTA merită o soartă mai bună la ceea ce înseamnă în fotbalul românesc”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 17:38 Seria 2

Titular cert în prima parte a sezonului în tricoul „alb-roșu”, Dan Matei nu știe dacă va termina campionatul la UTA. Având, la rândul său, restanțe salariale de rei luni de zile, experimentatul fotbalist ia un calcul și o despărțire de arădeni, dar, până una alta, așteaptă un răspuns oficial, din partea conducătorilor din Calea Aurel Vlaicu.

„Dacă aș fi fost tânăr și nu aș fi avut familie, poate aș fi lăsat mai mult de la mine. Dar, la vârsta mea banii contează, trebuie să mă înțeleagă și cei de la UTA și să mă lămurească într-un fel sau altul. Deocamdată, nu mă gândesc să-mi depun memoriu și aștept un telefon pentru a veni la reunirea echipei”, a spus fundașul.

Când a semnat cu „Bătrâna Doamnă”, Matei nu s-a gândit niciun moment că echipa va întâmpina astfel de dificultăți. „Sincer vă spun, UTA merită o soartă mai bună la ceea ce înseamnă în fotbalul românesc. Nu credeam că un oraș ca Aradul nu poate avea grijă de clubul său fanion, deși, dacă mă gândesc că și Universitatea trece printr-o situație asemănătoare la Cluj, nu știu ce să mai zic. Poate, totuși, se vor rezolva cumva problemele clubului și, de ce nu, să luptăm până la capăt pentru promovare”, a mai afirmat fostul campion al României cu Unirea Urziceni.

Până una alta, fotbalistul apleacă urechea și la ofertele primite în această iarnă. „Am propuneri de la echipe de Liga a 2-a, dar și una din prima divizie. Nu am dat un răspuns final fiindcă vreau să văd ce se întâmplă la Arad, dar, din câte am înțeles, ofertele rămân în picioare încă o săptămână, două”, ne-a mai mărturisit Dan Matei, care și-a reluat antrenamentele pe cont propriu din primele zile ale noului an.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 17:38 Seria 2
Pe aceeași temă