UTA își stabilește obiectivul din două în două meciuri

02 Nov. 2011, 14:49 Seria 2
UTA își stabilește obiectivul** din două în două meciuri

Înfrângerea de la Baia Mare a tulburat din nou apele în curtea Bătrânei Doamne. La fel ca după eșecul de la Alba Iulia, oficialii utiști au avut la începutul acestei săptămâni o ședință cu staful tehnic și lotul de jucători. Concluzia la care s-a ajuns a fost următoarea: „Primul pas e obținerea a șase puncte din următoarele două meciuri. După aceea obiectivul e tot șase puncte din ultimele două meciuri. Dacă acesta e medicamentul de care jucătorii au nevoie atunci mergem pe acest sistem. Dacă nu se obțin aceste rezultate vom bloca salariile și primele. Cade numai bine acest lucru, deoarece al doilea meci îl jucăm pe 13, iar două zile mai târziu, dacă totul este bine, jucătorii își vor primi banii”, ne-a declarat Giovanni Catanjaritti.

Dacă înaintea partidelor cu Severinul și Bistrița se vorbea de plecarea stafului tehnic în cazul neobținerii maximului de puncte, de data aceasta lucrurile nu stau la fel. „Nu e vorba de schimbarea antrenorului, nu s-a pus această problemă nici înainte. Nu se poate să jucăm bine cu echipele mari și așa de rău cu echipele slabe”, a mai precizat președintele grupării arădene.

„A fost o discuție în care mi s-a cerut ca obiectiv impus de conducere maximul de puncte din acest final de tur pentru a avea continuitate în rezultate și a ajunge acolo unde ne dorim cu toții. S-a văzut că data trecută am răspuns bine presiunii și tensiunii pusă pe staful tehnic și jucători și de aceea s-a luat această decizie. Se poate pierde un meci dar nu în maniera în care am făcut-o noi la Baia Mare, unde am fost total lipsiți de concentrare în prima repriză”, a completat Roly Nagy.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sergiu Daniel

02 Nov. 2011, 14:49 Seria 2
Pe aceeași temă