UTA își decide azi viitorul!

09 Jan. 2009, 10:23 Seria 2

Suporterii arădeni vor avea de așteptat cel puțin până în această seară pentru a afla noutăți legate de viitorul echipei favorite. În cursul zilei de ieri, fostul finanțator al clubului, Nicolae Bara, ar fi trebuit să-i întâlnească în premieră pe oamenii de afaceri italieni pe care nimeni nu-i cunoaște, dar despre care se vehiculează că ar fi dispuși să preia și să salveze UTA. Întâlnirea n-a mai avut loc, fiind amânată pentru ziua de vineri.

 

„Nu mă întrebați de ce s-a mutat întâlnirea de joi pe vineri, pentru că nu știu. Eu sunt în postura în care aștept să fiu sunat și chemat la discuții, nu organizez nimic. Am toată deschiderea și vineri la ora 14 voi merge la întâlnire dacă va avea loc”, a declarat Nicolae Bara.

 

 

UTA este într-o situație extrem de critică: patru jucători sunt deja liberi de contracte, iar în 13 ianuarie, memoriile altor șapte componenți ai lotului vior fi judecate la FRF. Cum n-au fost plătiți de patru luni, vor deveni de asemenea liberi. Fără finanțator din vara anului, cu datorii de aproxiamtiv 1,5 milioane euro, UTA riscă să nu mai evolueze în retur din cauza falimentului în cazul în care discuțiile cu oamenii de afaceri italieni nu se vor finaliza pozitiv.
 

 

 

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN
 

09 Jan. 2009, 10:23 Seria 2
Pe aceeași temă