UTA i-a testat pe Pavel, Leagu, Cornea și Disney

31 Jul. 2009, 14:09 Seria 2
UTA i-a testat pe** Pavel, Leagu, Cornea și Disney

Dorin Mihuț are un acord verbal cu conducerea, iar statutul portarului Zimmermann este, încă, incert.
 

 

UTA și CS Ineu au susținut, aseară, un joc de pregătire, disputat pe stadionul „Francisc Neuman”, în prezența a circa 200 de spectatori. Partida s-a desfășurat pe durata a trei reprize, primele două a câte 30 de minute și ultima de 40 de minute, și s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea arădenilor.
 

 

Ionuț Popa, antrenorul principal al Bătrânei Doamne, a ales trei formule pentru amicalul cu CS Ineu. În prima parte au evoluat: Zimmermann – Turcuș, Pascariu, Mutulescu, Draia – Polgar, Chindriș, Furdean, Riviș – Leagu, Leucuța. Cu două minute înainte de finalul reprizei întâi, UTA, care a dominat, a deschis scorul prin Răzvan Riviș.
 

 

În partea a doua a meciului, pentru UTA au jucat: Mârne – Cornea, Pascariu, Pocuca, Draia – Nădăban, Apostol, Chindriș, Riviș – Fl. Pavel, Disney. Nu s-a marcat în a doua repriză a jocului de pregătire, însă UTA a dominat clar, portarul Irimia având 3-4 intervenții bune, în special la șuturile expediate de Nădăban și Flavius Pavel.
 

 

În ultima repriză, UTA i-a avut în teren pe: Mârne – Mihuț, Mutulescu, Pocuca, Fritea – Gâlcă, Apostol, Drida, Purece – Disney, Fl. Pavel. UTA și-a majorat avantajul la începutul reprizei a treia, prin Flavius Pavel, și a stabilit scorul final cu câteva minute înainte sfârșitul partidei prin Florin Gâlcă. CS Ineu a început cu: Irimia – Bucur, Maghici, Aldea, Hulbar – Popa, Iaroș, Vârlan, Berar – Muntean, Gavrilă. Au mai jucat: Magyari, Drăghiciu, Malancu, Bucatoș, Rafa, Magulean, Pall.
 

 

Staff-ul tehnic al UTA-ei a continuat să testeze câțiva jucători. Portarul Zimmermann a evoluat în primele 30 de minute, n-are nevoie de probe de joc, dar statutul său rămâne incert. Oficialii utiști au renunțat la ideea de a-l transfera gratuit, în ideea că-i vor obține împrumutul de la FC Timișoara, iar clubul bănățean să-i plătească salariul pe care UTA nu și-l permite. Leagu este un alt jucător care provine de la FC Timișoara, atacantul fiind deocamdată în probe de joc.  În partea a doua a jocului, pentru Bătrâna Doamnă au evoluat Cornea, un junior de 17 ani de la FC Sânleani, și atacanții Flavius Pavel și Disney, ambii miscându-se acceptabil. Pavel aparține clubului Național Sebiș, iar Disney este liber de contract și poate fi transferat relativ ușor. Aseară și-a făcut revenirea la UTA și fundașul dreapta Dorin Mihuț. El se află de două zile sub comanda tehnicienilor, ajungând la un acord verbal cu oficialii clubului pentru un contract pe un sezon.
 

 

Puțin înaintea meciului, principalul Bătrânei Doamne, Ionuț Popa, a discutat, chiar în peluză, cu reprezentanții Suporter Club UTA, ideea fiind de-a clarifica speculațiile legate de aducerea unor jucători de la FC Timișoara și de-o eventuală colaborare. Discuțiile au continuat la tribuna I, cu președintele Giovanni Catanzariti și cu directorul de competiții, Dorin Stana.
 

 

Următorul meci amical al Bătrânei Doamne va avea loc sâmbătă, la Arad, împotriva formației maghiare Baja.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

31 Jul. 2009, 14:09 Seria 2
Pe aceeași temă