UTA – FC Timișoara se joacă cu casa închisă

29 Sep. 2011, 17:48 Seria 2
UTA - FC Timișoara** se joacă cu casa închisă

Cu o zi înaintea marelui derby dintre UTA și Poli Timișoara, la sediul clubului arădean a avut loc o conferință de presă la care au participat antrenorul Roland Nagy, jucătorii Drăghici și Pascariu, precum și directorul de competiții Dorin Stana.

Având în vedere importanța și interesul ridicat al acestei partide, Dorin Stana a dorit să facă anumite precizări legate de jocul de mâine. „Meciul se va juca cu casa închisă. Fiind un meci important, rog publicul să vină mai repede la meci pentru a nu se forma o aglomerație la filtrele de acces și la porțile de intrare în stadion. Intrarea se va face începând cu ora 17:00. Vor fii filtre în jurul stadionului iar în zona dintre filtre și stadion vor avea acces doar persoanele posesoare de abonamente sau bilet. Circulația în jurul stadionului va fii inchisă între 17-21.” a declarat directorul de competiții al Bătrânei Doamne.

Acesta a specificat și pe unde se intră pentru anumite sectoare ale arenei, astfel „Timișorenii vor lua loc în sectorul N al peluzei cu tabela, ca de fiecare dată. Ei au primit un număr de 400 de bilete. Pe poarta principală (de la tribuna 1) vor avea acces cei cu bilete la tribuna 1, VIP , cât și cei care au bilete la sectoarele K și L ale peluzei Vest. Spectatorii care au cumpărat bilete pentru tribuna 2, vor putea intra fie pe poarta principală, fie pe la galerie (peluza Est). Nu s-au acordat gratuități la acest meci și în total vor fi 6000 de arădeni.”

Vânzarea tuturor biletelor nu poate decât să îi bucure pe arădeni care își doresc un rezultat pozitiv pentru a-i face fericiți pe suporteri. „Mă bucur că stadionul va fii arhiplin. E un derby adevărat. Facem tot ce putem să readucem suporteri în număr mare la fiecare meci. O victorie mâine poate însemna o deblocare pe teren propriu, unde am pierdut puncte importante. Chiar dacă e în liga secundă, acest meci este o placere și cred ca jucătorii pot face față acestei presiuni. Numai cu miză poți face performanță.” a declarat Roland Nagy.

Meciul va avea loc mâine, 30 septembrie, cu începere de la ora 19:00, la Arad.

Articol și foto de Sergiu DANIEL

29 Sep. 2011, 17:48 Seria 2
Pe aceeași temă