UTA ar trebui să-și afle astăzi soarta! Prodanca îi propune jucători lui Falub

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 13:22 Seria 2
UTA ar trebui să-și afle astăzi soarta!** Prodanca îi propune jucători lui Falub

Prima zi a săptămânii a trecut fără vestea pe care o așteaptă suflarea fotbalistică arădeană și anume oficializarea relației dintre clubul UTA și Adrian Marțian. Omul de afaceri clujean trebuia să ajungă în Arad aproape de miezul nopții zilei de ieri, așa că discuțiile finale cu toate actele pe masă se vor purta de abia astăzi.

„Am avut niște întâlniri de afaceri, dar de marți dimineața sunt la Arad, unde voi rămâne până când vom încheia treaba așa cum am stabilit”, a declarat aseară Marțian.

Între timp, aflând că echipa „textilistă” va trage în retur și va avea și resursele financiare pentru asta, Anamaria Reghecampf i-a propus câțiva jucători străini lui Adrian Falub. Antrenorul „alb-roșiilor” nu s-a grăbit să se uite pe listă și asta pentru că: „Noi am țintit fotbaliștii de care avem nevoie, doar că trebuie să știm exact ce le putem oferi”. Nici Adrian Marțian nu agreează o colaborare cu impresara sau în orice caz nu una care să-i dea puteri sporite soției antrenorului Stelei în Calea Aurel Vlaicu.

Pentru jucători, ziua de ieri a fost o nouă zi de așteptare și incertitudine. Neplătiți de patru luni de zile, utiștii doresc să afle când își vor lua măcar o parte din bani. „E o situație grea și pentru ei, au tot mai puțină răbdare până află și ei ce se întâmplă în viitorul apropiat. Eu îi apreciez că încă se pregătesc, nu ne întreabă de bani, dar îi cred că le este greu când merg acasă, la familiile lor, tot cu buzunarele goale”, a recunoscut Adrian Falub.

Acesta mai spune că în cazul în care echipa nu va putea pleca în Antalya cel târziu vineri, atunci cantonamentul va fi anulat. „Ideal ar fi să ne putem ține de program și să plecăm miercuri, dar nici joi sau vineri nu ar fi foarte târziu. Dar, după această dată nu mai are rost să mergem niciunde. Pentru cinci zile de pregătire și câte una pe drum, nu ne vom mai complica”, a mai spus „principalul” arădenilor.

La primele antrenamente ale săptămânii nu au participat Dan Matei și Patrice Feussi. Ambii acuză ușoare probleme medicale și au fost menajați.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 13:22 Seria 2
Pe aceeași temă