UTA ar putea repatria „stranierii” Aradului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 May. 2013, 15:31 Actualizat: 21 May. 2013, 15:32 Seria 2
UTA ar putea repatria „stranierii” Aradului

Gheorghe Constantin, directorul executiv al UTA-ei, a mărturisit ieri că o idee pe care clubul arădean ar putea-o pune în practică e aceea de a încerca să aducă acasă fotbaliștii plecați din Arad.

„Încă nu putem spune prea multe, dar o variantă ar fi să purtăm discuții cu fotbaliștii arădeni care joacă la nivelul primei ligi sau în cea de-a doua”, menționat conducătorul grupării colorate în alb și roșu.

În acest moment, arădenii de pe prima scenă sunt Bălgrădean (Dinamo), Panin (CFR Cluj), Pleșca, Todea (ambii Mediaș), Rusu (Pandurii), Munteanu, Mutu (amândoi Brașov), Gavra (Viitorul) și Purece (Concordia). În liga secundă, Aradul e reprezentat de Maghici (promovat matematic cu Botoșaniul), Dragalina (Mioveni), Vezan (Năvodari), Bordea, Cuedan și Sălăjan (toți Slatina).

Ieșind din granițele țării, de aici au plecat Piț (Lankaran), Pascariu (Honved, Ungaria 1), Botiș, Varga, Leucuța sau Calvin (toți Bekescsaba, Ungaria 2).

Constantin a subliniat și nevoia grupării-fanion a Aradului de a colabora bine cu toate cluburile din județ, cu accent pe cele din Liga a III-a, ca Șoimii Pîncota sau Național Sebiș.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 May. 2013, 15:31 Actualizat: 21 May. 2013, 15:32 Seria 2
Pe aceeași temă