UTA, aproape de retrogradare! Tu ce crezi?

18 Mar. 2009, 10:42 Seria 2
UTA, aproape de retrogradare!** Tu ce crezi?

În câteva ore se va decide soarta Bătrânei Doamne. Dacă până la astăzi, la prânz, nu face dovada plății datoriilor către șase foști jucători, UTA nu va fi programată pentru meciul cu Internațional Curtea de Argeș și va fi retrogradată în Liga a III-a.

 
Pe tot parcursul zilei de ieri, oficiali ai clubului, autorități locale și oameni de afaceri interesați ca UTA să nu dispară, au negociat cu jucătorii ale căror litigii au devenit executorii. Toți au fost convinși să accepte sume mai mici, urmând ca diferențele să li se achite în perioada următoare, în afara lui Huțan. Portarul își vrea toți banii, circa 16.000 de euro, și nu dorește rate sau amânări.

De subiliniat că în acest moment, UTA nu mai poate trimite la FRF acte prin care să anunțe că a obținut amânări de plată, ci documente prin care să demonstreze că a efectuat plățile. În total, pentru a ieși din criza de astăzi, UTA are nevoie de 43.000 de euro.

 

Update 1
Prin intermediul președintelui Comitetului Director, Giovanni Catanzariti și, se pare, a omului de afaceri Marius Țucudean, UTA este pe punctul de-a rezolva și marea încercare de astăzi. În acest moment, sunt șanse foarte mari ca UTA să scape și de această neprogramare, dar lucrurile nu sunt 100% clare încă. 
 
Update 2
Aproape sigur, UTA va avea ocazia să joace sâmbătă, împotriva echipei Internațional Curtea de Argeș. Oficialii utiști au ajuns până la urmă la acorduri cu Sebastian Huțan și Florin Dan, care au acceptat să primească sume parțiale și să anunțe FRF că litigiilor lor cu UTA sunt încheiate. Ceilalți patru foști utiști implicați în cazul acestei săptămâni (Ibeh, Hidișan, Buican, Mihuț) au acceptat din start bani mai puțini, iar Huțan și Florin Dan s-au lăsat mai greu convinși, dar până la urmă au cedat în favoarea UTA-ei. 
 
Update 3
Problema este rezolvată. Cu mari emoții, UTA și-a rezolvat marile probleme legate de datoriile către șase dintre foștii jucători. Banii au fost oferiți de Giovanni Catanzariti și Marius Țucudean.
 
Update 4
Când lucrurile s-au liniștit, a apărut o nouă complicație. Observând că alți foști colegi au fost plătiți, Cosmin Pașcovici își cere și el banii. Fundașul, care a acceptat să primească 20.000 de euro din cei 45.000 euro, a tot fost amânat. Acum, vrea și el măcar 5000 de euro. Deci, din nou nebunie la sediul UTA-ei.
 

 

 

articol scris de Sebastian ȘICLOVAN

18 Mar. 2009, 10:42 Seria 2
Pe aceeași temă