UTA a trecut la scor de Șoimii Pâncota. Nagy spune ce i-a plăcut și ce nu în evoluția jucătorilor săi

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 18:55 Seria 2

La aproape două săptămâni după primul meci direct din acest an, când – de fapt – au trimis în luptă „garniturile” secunde, UTA Bătrâna Doamnă și Șoimii Pâncota s-au „duelat”, miercuri, din nou pe arena „Șega”. De această data, cu foarte mici excepții, antrenorii celor două divizonare secunde arădene au trimis în luptă tot ce au avut mai bun. Diferența de pregătire și moralul mai bun al utiștilor s-a concretizat și pe tabelă, ce s-a oprit la scorul de 4-1.

Hlistei a deschis scorul încă din minutul 8, Dragalina a egalat înainte de pauză, în minutul 38, însă rezultatul primei reprize a fost în favoarei UTA-ei. Strătilă (42) a făcut 2-1 după ce l-a executat pe Cioară de la punctul cu var, profitând de penalty-ul obținut de Hlistei.

În partea a doua a amicalului, Murakami (70) a majorat scorul pentru echipa lui Roland Nagy, iar scorul final a fost stabilit de Petre în minutul 88.

„Ne bucurăm de rezultat în fața unui adversar bun, de nivelul nostru, dar mai avem destul de muncă. Ne așteaptă în continuare zile grele, cu antrenamente solicitante, cum a fost și cel de ieri, de altfel. Totuși, mă bucură faptul că, deși suntem încă în perioada de acumulări, băieții au plăcerea de a juca. Sigur, sunt și neajunsuri. Spre exemplu, nu avem o progresie cu posesie așa cum ne-am dori, încă pierdem destul de ușor unele mingi. Să nu uităm nici că venim după un cantonament greu la Moneasa, fără să fii înregistrat vreo accidentare gravă în rândul jucătorilor. Sigur, sunt ceva probleme cu Filaret, Copil, Dobrean și Copaci, dar ele sunt rezolvabile și, din câte mi-a spus Zsolt Nagy, într-un timp scurt”, a spus Roland Nagy la finalul amicalului cu Șoimii.

VEZI aici desfășurarea LIVE-TEXT a amicalului dintre cele două echipe arădene

Deplângând lipsa de varietate a adversarilor din amicale, dovadă stând și faptul că utiștii întâlnesc Sântandreiul și Szegedul în dublă manșă, iar cu Pâncota va ajunge la trei partide verificare în această iarnă, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a adăugat: „Păcat că Bihorul sau Caransebeșul, adversari tradiționali în amicale pentru noi, au dispărut. Deplasările devin lungi pentru noi dacă am dori să întâlnim și alte echipe, dar ne vom descurca până la urmă. Sperăm să fie și vremea prielnică pentru a mai schimba suprafața de joc. Sigur, ne bucurăm de condițiile de pe Șega, dar sinteticul folosit în exces nu e bun pentru articulații. Încheiem săptămâna sâmbătă, cu un joc cu Crișul Sântandrei, pentru a da continuitate muncii noastre din acest an”.

UTA a început în formula: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Gligor – Strătilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Man, Curtuiuș, iar în repriza a doua astfel: Anca-Trip – Moza, Tănase, Lazăr, Burlă – Costin, A. Roman, Mbami (camerunez, în probe), Murakami – Cip. Rus, Petre. Au mai intrat Dinculescu și Pîslaru (Republica Moldova, în probe).

Ionuț Popa i-a aliniat pe „șoimi” în formula: Cioară – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Leucuța, Pavel, Fuchs, Pirtea – Dragalina, M. Ion. Au mai evoluat: Issa, Alin Mihai, Farcaș, Pașcalău, Suciu, Gâlcă și Ianc.

Sâmbătă, la ora 13:00, UTA Bătrâna Doamnă continuă seria amicalelor: pe Șega sosește echipa bihoreană Crișul Sântandrei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 18:55 Seria 2
Pe aceeași temă