Uniriștii vor victoria cu liderul în Vinerea Mare!

12 Apr. 2012, 17:08 Seria 2
Uniriștii vor victoria cu liderul** în Vinerea Mare!

Fără griji în clasament, Unirea Alba Iulia vrea toate cele trei puncte cu Gloria Bistrița, pentru un Paște liniștit. După 0-0 cu viceliderul FC Timișoara, albaiulienii dau piept, vineri, în „”Cetate”, cu liderul seriei vestice, bistrițenii lui Nae Manea fiind deja cu un picior în Liga I.

„Din punctul meu de vedere Bistrița e chiar promovată, are un antrenor experimentat și un conducător foarte bun. Ne așteaptă un meci foarte dificil. Deși încă suferim în jocurile de pe teren propriu, este important să luăm cele trei puncte pentru a nu ne desprinde de partea superioară a clasamentului și a rămâne în plutonul de sus”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Tehnicianul clujean spune că nu este superstițios în ceea ce privește data meciului: vineri, 13! „Niciodată nu mă gândesc la astfel de lucruri. Atunci când intri pe teren e important să fi concentrat 100% pe joc, să incerci faci mai mult decât adversarul și să depui efort pentru a scoate un rezultat bun”, a precizat Gherman.

Albaiulienii nu pot conta pe serviciile jucătorilor Bucurică (si-a reluat antrenamentele) și I. Stan (contractura musculara), ultimul fiind înlocuit in defensivă de „rezerva” de pe Bega, Bumbac. În tur, bistrițenii au câștigat meciul cu Alba, scor 1-0.

Meciul dintre cele două echipe ardelene va începe la ora 16.00 și va fi transmis în direct pe DigiSport.

Articol scris de Lucian DANCIU

12 Apr. 2012, 17:08 Seria 2
Pe aceeași temă