Unirea Premium League!

12 May. 2009, 12:05 Seria 2
Unirea Premium League!

Mai bine de 70% dintre votanții de pe www.liga2.ro au decis: Unirea Alba Iulia, beneficiara principală a rezultatelor înregistrate în ultima etapă, nu mai are cum să piardă promovarea.

 

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Unirea Alba Iulia are cinci puncte avans față de FCM Tg Mureș, ocupanta locului 3, și este, potrivit cititorilor site-ului www.liga2.ro, cu un picior în Liga I. Votul a fost influențat și de programul mai ușor pe care-l au elevii lui Adrian Falub în ultimele cinci etape, în care joacă acasă cu Dacia Mioveni, Minerul Lupeni, Arieșul Turda și în deplasare la Târgu Mureș și Târgoviște.

 

Practic, alb-negrilor le-ar fi suficiente chiar și numai 10 puncte din aceste jocuri, cu condiția să nu piardă la Tg. Mureș. Optimismul electorilor nu este însușit și de șefii de pe “Cetate”, care suflă și-n iaurt până se văd cu sacii în căruță.


„Nu avem voie să ne culcăm pe-o ureche, fiindcă nu am câștigat războiul. Ne bucurăm că lumea ne apreciază, dar mai avem nevoie de multe puncte ca să ajungem în Liga I”, a afirmat președintele Marian Sarmeș.
 

 

Bezele către Lupeni, Arad și Salonta
 

 

Marian Sarmeș le-a mulțumit public ieri echipelor care le-au pus piedică în week-end contracandidatelor la promovare. “Le mulțumesc celor de la Lupeni, UTA și Liberty că au dat dovadă de fair-play și onoare și și-au apărat corect șansele, dându-ne și nouă astfel o mână de ajutor la îndeplinirea obiectivului”, a spus Sarmeș.
 

 

articol scris de Dan UDREA
 

12 May. 2009, 12:05 Seria 2
Pe aceeași temă