Unirea, la agățat punct(e)!

24 Apr. 2012, 15:38 Seria 2
Unirea,** la agățat punct(e)!

După eșecul de pe teren propriu cu Gaz Metan Severin, echipa lui Stelian Gherman are mâine parte de un meci extrem de dificil, la Arad, în compania „Bătrânei Doamne”. Meciul cu arădenii, antrenați de ex-uniristul Adrian Falub, este programat de la ora 17.00.

Albaiulienii vor avea viață grea la Arad, miza celor trei puncte fiind extrem de mare pentru gazde, ce vor în Liga I. Uniriștii întâmpină din nou probleme de lot, Bumbac și S. Mureșan (suspendați), în timp ce Bucurică și Pecarov sunt incerți. Singurul motiv de bucurie pentru Alba este revenirea între buturi a lui Pascal, suspendat etapa trecută cu Severin.

„Abordăm cu mare atenție jocul UTA, echipă ce vine dupa două rezultate foarte bune, în timp ce noi nu am reușit nici măcar egaluri în ultimele două jocuri. Nu ne cade bine perioada prin care trecem și încă e greu de digerat eșecul umilitor cu Severin. Încercăm să aducem punct(e) de la Arad, deși va fi foarte greu ținând cont că ne confruntăm din nou cu probleme de lot. Am urmărit UTA, o echipă cu jucători foarte buni”, a declarat Stelian Gherman.

Duelul din această va opune doi tehnicieni clujeni, colegi în trecut în echipa „șepcilor-roșii”. „Toată generația care am jucat împreună pentru Universitate, că ne intâlnim ca adversari, in tribună sau acasa, suntem în relații foarte bune și ne respectăm. Când suntem adversari în teren fiecare își face datoria”, a precizat Gherman.

Precedentul duel dintre cei doi antrenori s-a terminat în favoarea lui Falub, acesta învingându-l pe Gherman cu 2-1, într-un meci U Cluj – Gaz Metan Mediaș (2007).

Unirea Alba Iulia a câștigat meciul tur, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Petcuț.

Articol scris de Lucian DANCIU

24 Apr. 2012, 15:38 Seria 2
Pe aceeași temă