Unirea Alba Iulia nu impresionează, dar e lider

Vlad MĂCICĂȘAN 10 Nov. 2008, 08:39 Seria 2
Unirea Alba Iulia nu impresionează, dar e lider

Dacă nu ar fi avut în față clasamentul ligii secunde, orice spectator neutru care a vizionat partida de la Alba Iulia putea să parieze că asistă la un meci din Liga județeană, și nu la un derby pentru promovarea în Liga I.

Un meci în care driblingurile au lipsit cu desăvârșire, fazele spectaculoase nu au avut loc în registrul partidei, iar ocaziile de poartă au fost servite cu multă zgârcenie. FCM Târgu Mureș și-a amintit că până mai ieri juca în eșalonul trei și s-a speriat la gândul că ar putea trage la promovare, chiar din primul sezon. Centrările plouate ale fostului brașovean Stere sau insistența lui Târnăvean n-au fost de ajuns pentru trupa lui Cosmin Bodea, care a fost trădat și de golgheterul Gheju, când acesta a ratat cu poarta goală.

Costea a adus cele trei puncte

Unirea a vrut, dar nu a putut mai mult, iar cele trei puncte au fost obținute din ambiție. Prin golul de ieri, Sergiu Costea a fost singurul care a reușit să lase aprinse speranțele de promovare ale gazdelor. Cei din Alba Iulia par să aibă acum mai multe argumente care să le susțină așteptările decât au avut parte în ultimele trei sezoane. Din păcate pentru ei, slăbiciunile contracandidatelor și conjunctura favorabilă sunt principalele atuuri pentru promovare. Nicidecum jocul.

"A fost un meci foarte greu. Am câștigat cu noroc. Am obținut o victorie importantă și suntem în grafic în lupta pentru promovare" – Aurel Șunda, antrenor Alba Iulia

"Ne-am bătut singuri. Am avut 3-4 ocazii clare de gol. Ambele echipe au șanse să promoveze la vară în Liga I"
– Cosmin Bodea, antrenor Tg. Mureș

300 de euro a încasat fiecare jucător de la Unirea pentru succesul de ieri

Vlad MĂCICĂȘAN 10 Nov. 2008, 08:39 Seria 2
Pe aceeași temă