Ungureanu: „CS Universitatea va câștiga la două goluri diferență”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:30 Seria 2
Ungureanu:**

Încrederea în Ovidiu Stângă și forma slabă a oponentului sunt argumentele lui Nae Ungureanu pentru o victorie a echipei Craiovei în jocul de sâmbătă.

Fosta glorie a Universității Craiova a dezvăluit pronosticul său pentru partida de sâmbătă în cadrul emisiunii „Schimb de pase” de la TVR Craiova. „CS Universitatea va câștiga la două goluri diferență. Mă bazez pe Ovidiu Stângă și pe scăderea de formă a echipei lui Mititelu. Nu pe public, pentru că de data asta va fi împărțit în trei: unii cu Universitatea, alții cu Mititelu și cei de la Stemă cel mai probabil vor fi neutrii”, a spus Ungureanu.

Mai presus de toate, Ungureanu dorește din nou fotbal-spectacol la Craiova pe un stadion arhiplin, așa cum era Centralul în vremea în care evolua el: „Îmi doresc să văd mai mult fotbal ca-n tur. La Severin a fost foarte puțin fotbal și multe altercații, îmbrânceli. Spectatorii să vină în număr cât mai mare, indiferent cu ce echipă vor ține. Mă aștept la o atmosferă tensionată, pentru că știu care e patima oltenilor. Dar mi-aș dori ca meciul de sâmbătă să prefațeze fotbalul pe care îl vrem, adică fotbalul de înaltă performanță, pentru că ambele tind să promoveze”.

Nae Ungureanu și-a conturat deja grupările ce vor intra în top six: „Cele două echipe ale Craiovei, ASA, Bistrița, Vâlcea și Olimpia Satu Mare – echipe cu loturi omogene. Noi trebuie să obținem puncte. Mai avem patru meciuri grele, exact cu echipele cu care ne batem la promovare. Cu FCU nu va fi ușor, este o echipă organizată foarte bine, cu jucători cu experiență, cu bagaj în spate și asta se vede”.

Fost echipier al naționalei României, Ungureanu consideră că tricolorii au șansa lor să meargă în Brazilia: „Fără nicio problem puteam să-i batem pe greci cu 3-0, eu am jucat cu grecii de două ori și i-am desființat. Cea mai mare problemă pentru națională în acest moment este atitudinea”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă