Unele datorii pot să provoace mari probleme

08 Jul. 2009, 15:03 Seria 2
Unele datorii pot să provoace mari probleme

UTA mai are de rezolvat câteva cazuri vechi, având de efectuat plăți restante. Una dintre ele îi vizează pe jucătorii Florin Dan și Ionuț Bălan, ambii aflați acum la Unirea Alba Iulia. Cei doi au de primit salarii restante de anul trecut. De asemenea, și Branko Radovanovanic are de primit 36.000 de euro din partea UTA-ei, dincolo de litigiul dintre clubul arădean și fotbalistul sârb. Oficialii arădeni lucrează pentru rezilierea contractului lui Radovanovic, dar indiferent de rezultat, arădenii trebuie să-i plătească suma de 36.000 de euro. În fine, pe lista de plăți a UTA-ei se află fostul antrenor Ionuț Chirilă, care are de încasat o rată în valoare de 20.000 de euro.

 

„Trebuie să rezolvăm și aceste cazuri, dar nu chiar acum. Pe Chirilă l-am tot amânat, în speranța că facem rost de bani, dar încă n-am reușit. Să aștepte, că mai avem și noi ceva încasări și apoi vom începe să plătim”, a subliniat Giovanni Catanzariti.

 

UTA este obligată să rezolve aceste probleme, deoarece toate îi pot genera mari neplăceri. Dacă nu rezolvă datoriile către Florin Dan, Bălan, Radovanovic și Chirilă, clubul arădean nu va putea efectua transferuri și nici nu va fi programată în campionat, motiv pentru care la un moment dat plățile vor deveni prioritare.

 

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN
 

08 Jul. 2009, 15:03 Seria 2
Pe aceeași temă