Un stadion pentru ALRO

21 Dec. 2011, 19:55 Seria 2
Un stadion** pentru ALRO

Condiție pentru obținerea licenței. Consiliul Local Slatina a aprobat transmiterea către echipa de fotbal a dreptului de folosire a terenului I din cadrul complexului „1 Mai”. Alro va evolua și în 2012 pe principala arenă a orașului.

Iubitorii fotbalului de la malul Oltului vor putea urmări și în noul an meciuri de Liga a II-a pe stadionul „1 Mai”. Consilierii locali au hotărât astăzi ca Alro Slatina să poată utiliza terenul I pentru disputarea jocurilor din competițiile oficiale. Administratorul Public Minel Prina a precizat că, în 2012, în cadrul complexului sportiv se dorește și construirea unui teren sintetic.

Prina spune că municipalitatea va rămâne alături de echipa de fotbal chiar dacă la finalul acestui sezon Alro nu va îndeplini obiectivul promovării în Liga I.

La începutul actualei ediții de campionat, Primăria municipiului Slatina s-a alăturat Consiliului Județean Olt pentru a-i susține financiar pe cei de la Alro. Consilierii locali au alocat suma de un milion de lei în vederea participării echipei la întrecerile Ligii a II-a.

sursa: Olt TV

21 Dec. 2011, 19:55 Seria 2
Pe aceeași temă